1-årig dreng skudt i hovedet af ven til familien - her er mandens vilde forklaring

Harry Studley – en 18 måneder lille dreng - er fortsat i meget kritisk tilstand efter at være blevet skudt i baghovedet af en ven til familien. Det skriver The Sun.

Forældrenes ven, den 24-årige Jordan Walters fra Bristol i England, har siden indrømmet, at han skød den lille dreng, men har undskyldt sig med, at han ikke troede, at geværet var ladt.

I retten har Jordan Walters forklaret, at han var på besøg hos Harrys forældre, Amy Allen og Edward Studley i Hartcliffe i Bristol, England, sammen med sin kæreste, Emma Jane Horseman.

I lejligheden var Jordan Walters i færd med at rense et luftgeværet, da den 18-måneder gamle Harry Studley begyndte at græde. I retten har Walters forklaret, hvordan hans kæreste, Emma Jane Horseman opfordrede han til at affyre geværet mod Harry for at forskrække den lille dreng til at holde mund.

Ifølge Walters vidste ingen af dem dog, at geværet var ladt, da han trykkede af, mens geværets munding var rettet med den lille drengs baghovedet.

Harry Studley blev efterfølgende bragt til Bristol Children’s Hospital, hvor hans tilstand fortsat er kritisk.

Siden blev både Emma Jane Horseman og Jordan Walters anholt, og har siden måtte forklare sig i retten. De to er fortsat begge varetægtsfængslede. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip