1-årig piges liv blev reddet af usynlig ven

Det kan godt være, at Siri ‘bare’ er en stemmeaktiveret personlig assistent på en iPhone. Men nu er hun faktisk også lidt af en helt.

Siri er en medvirkende årsag til, at etårige Giana stadig er i live. Siri spillede nemlig en vigtig rolle den morgen i marts, hvor australske Stacey Gleeson fandt sin datter livløs i sin seng.

Det skriver New York Post.

Stacey Gleeson ville se til sin lille datter, efter hun havde hørt en hvæsen i pigens babyalarm. Omkring 10 minutter senere så hun barnet ligge foroverbøjet i sengen.

- Jeg tog hende op og satte mig ned på gulvet med hende, og mens jeg tjekkede hendes luftveje.. kiggede jeg rundt og kom i tanke om min telefon, siger Stacey Gleeson.

Takket være en funktion på telefonen, kunne Stacey Gleeson aktivere Siri blot ved at sige ‘Hej Siri’. Så Stacey Gleeson bad Siri ringe efter en ambulance.

Det gav Stacey Gleeson dyrebare øjeblikke, hvor hun kunne koncentrere sig om at genoplive datteren. Nu opfordrer Stacey Gleeson andre mødre til at være opmærksomme på muligheden, hvis de en dag står i en nødssituation.

- Jeg har nu lært en værdifuld lektie omkring, hvordan teknologi er i stand til at hjælpe os i de mest kritiske situationer, og jeg tænker, at det helt sikkert kan gavne folk at inkorporere lignende funktioner i deres husholdningsartikler, siger Stacey Gleeson.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip