1-årige Esmé har rejst verden rundt, siden hun blev født

For de fleste er barselstiden noget der foregår derhjemme med tøjvask, bleskift og nærkontakt med babyen, men et par har valgt at udnytte tiden maksimalt. 

31-årige Karen Edwards og hendes mand Shaun Bayes fra London valgte at pakke tasken, da deres datter Esmé var fyldt 10 uger. 

De tog den lille pige på ryggen, og så rejste de fra England til Asien, Australien og New Zealand de næste 10 måneder, hvor de viste deres datter lidt af den store verden, hun skal bruge sit liv på at møde. 

Forinden havde de solgt deres bil, fremlejet lejligheden og Shaun sagde sit job op som landskabsarkitekt, så de havde så meget frihed på rejsen som muligt. 

Familien kunne have alle deres ejendele i en enkelt rygsæk, og ifølge Karen, mente hendes familie, at hun var gået fra forstanden, da hun fortalte om planen. 

- Vi var begge to meget glade for at rejse, inden jeg blev gravid, og alle troede vi var gået fra forstanden, da vi fortalte vi ville tage Esmé med på en rygsækrejse, når hun kom til verden, siger Karen Edwards til Daily Mail. 

Men selvom det lyder som en uoverskueligt projekt at rejse med et så lille barn, så har det udelukkende været en positiv oplevelse for parret. 

- Hun opførte sig fantastisk pænt, og fordi hun var så lille, var det rimelig nemt at holde hende i en sele, når vi var på farten, siger hun. 

- Vi fortyder det på ingen måde. Hun fik lov til at opleve en masse nye ting og dufte, mens hun voksede, og det har været utroligt, siger Karen Edwards til Daily Mail. 

Der er dog et enket minus ved at rejse med et barn i den alder. Det kan være svært at finde andre børn, som kan socialisere med den lille, men det forsøgte de at opveje ved at være kreative. 

- Ofte har biblioteker forskellige tilbud til børn, som man kan deltage i, hvor man kan finde børn på samme alder som ens egen, siger hun. 

Hun har lavet en konto på Instagram, hvor hun deler billeder fra rejsen og giver gode råd til andre, der overvejer at rejse med et lille barn. 

- Det overordnede mål er at inspirere andre rejselystne forældre - jeres rejse-tid behøver ikke være slut. Det gælder bare om at indrette en plads til den lille, skriver hun. 

 

Dagens Gossip