1-årige Luna blev spist levende af myrer: Nu er hendes mor fænglet for vanrøgt

En tragisk sag om grov vanrøgt af en 1-årig pige har rystet en mexicansk by, efter det er kommet frem, hvad barnet gennem sit korte liv har været udsat for.

Barnets mor, 20-årige Mariana Lizeth Salas Hernandez, er for nylig blevet idømt fængsel og en bøde. Det skriver The Mirror.

Læs også: Mor hyrer stripper til sin 8-årige søns fødselsdag: Folk raser over vulgær video fra festen

Tilbage i 2014 alarmerede Marianas naboer i Chihuahua politiet om, at kvinden ikke tog sig af sin 18-måneder gamle datter, Luna. Myndighederne fandt kort efter en underernæret Luna, der lå på jorden dækket af myrer, der var ved at spise hende. Myrerne havde allerede taget dele af Lunas lille krop.

Den lille pige kunne ikke slippe væk fra myrerne, fordi hun var lam, efter et fald, hvor moren ikke havde haft datteren under opsyn.

Selvom Luna kom på hospitalet, måtte lægerne opgive at redde hendes liv efter to måneder. Ifølge lægerne var hendes sidste tid et rent smertehelvede.

Læs også: Mor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

Under retssagen mod Mariana kom det også frem, hvordan moren i en længere periode havde sultet Luna, og som to måneder gammel havde Luna fået et alvorligt slag i hovedet.

Dommen til den vanrøgtende mor lød på 30 års fængsel for mord og knap 90.000 kroner i bøde. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip