10-årig bortført for øjnene af naboerne: Fundet død i kælder samme dag

Det gik så hurtigt, da naboer i tirsdags var vidner til bortførelsen af ti-årige Hailey Owens. Den lille pige fra St. Louis i Missouri var på vej hjem til fods efter et besøg hos en veninde, da en mand i en pickuptruck stoppede og kastede hende ind i bilen, "som var hun en kludedukke".

Læs også: Mulig pædofil kontakter børn i mørket

Det så Michelle Edwards og hendes mand, og hun var hurtig til at notere sig nummerpladen, mens en anden nabo, Ricky Riggins, forsøgte at følge efter i sin egen bil.

- Jeg kunne ikke følge med. Han var nok fem-seks biler foran mig... Det gik så stærkt, siger han ifølge Huffington Post.

Takket være de opmærksomme naboer, kunne politiet dog hurtigt spore bilens ejermand, og senere tirsdag aften blev 45-årige Craig Michael Wood anholdt.

Læs også: Gennembrud i Maddie-sagen: Britisk politi ankommer til Portugal

I hans kælder fandt man et barnelig fordelt i to affaldssække, dræbt med et skud i hovedet. Liget er endnu ikke endeligt identificeret, men politiet føler sig forholdsvist sikre på, at det er Hailey Owens.

Craig Michael Wood er football-træner og lærerassistent på en skole i området. Han havde en forholdsvis uplettet straffeattest, og intet tyder på, at han og Hailey Owens kendte hinanden i forvejen.

Den lille pige skal nu obduceres, så man kan fastlå identiteten endeligt og finde ud af, hvad hun har måttet gå igennem op til sin død.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip