10-årig efter første tur stadion: Vil aldrig til en Brøndby-kamp igen

- Mit spørgsmål går på, om en fan ikke burde være glad, når deres hold vinder kampen?

Sådan lyder Daniel Kjærs retoriske spørgsmål på Facebook, efter han og hans 10-årige lillebror søndag eftermiddag havde flere dårlige oplevelser med brøndbyfans, der "fejrede" sejret over Randers ved at opføre sig som bøller.

Daniel havde taget lillebroren med til hans første kamp på stadion i Randers. Selv om resultatet ikke blev helt, som de to randersfans havde håbet på, så havde de to søskende en god oplevelse under kampen.

Nogen anderledes var oplevelsen, da de forlod stadion og pludselig blev konfronterede med de tilrejsende brøndbyfans.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Da kampen var slut, og vi kørte hjem i bilen, fik vi ellers noget af en oplevelse. Vi mødte mange adskillige Brøndbyfans, der gik og slog, spyttede og sparkede på biler, der holdt pænt tilbage for dem i trafikken (inklusiv i bilen jeg kørte). Brøndbyfans der sidder og nedstirrer en 10 årige dreng med ren had i øjenene. Hvor stolte er i? Og hvor meget har det med fodbold at gøre? Jeg har fået et kæmpe chok efter den oplevelse, skriver Daniel Kjær på Facebook.

Også den 10-årige lillebror er tydeligt påvirket af mødet med de ubehagelige brøndbyfans.

- Min lillebror kunne godt overveje at se en fodboldkamp mere, men gentog flere gange: "Jeg vil ikke se, når Brøndby spiller", skriver Daniel Kjær.

Han er rystet over de fans, som ifølge ham ikke bidrager med noget positivt i sportens ånd.

- Jeg vil ikke udstille alle fans på den måde, jeg vil bare gøre jer opmærksom på, hvordan I udstiller jer selv, i håb om der er et par stykker derude, der kunne bruge lidt flere hjerneceller, end de brøndbyfans, jeg har set idag.

- Og jeg håber, at folk kunne finde på at dele det her, hvis de selv kan gøre kendskab til episoder som denne, der er med til at ødelægge alt hvad der hedder sport, fordi de simpelthen ikke har flere brikker at flytte med oppe i hovedet, lyder opfordringen fra Daniel Kjær.

Den er der mange, som har valgt at følge. Statussen med billedet af de to brødre klædt i Randers' farver er på 20 timer blevet delt mere end 1700 gange og har fået 3700 likes.

I debatten under billedet blander flere Brøndbyfans sig dog. Mange mener, at Daniel Kjær skærer alle over en kam og påpeger, at også fans fra andre hold opfører sig dårligt.

Har Daniel Kjær ret i sin kritik af Brøndbys fans? Eller må man forvente, at nogle få ikke kan styre det, når så mange er samlet til fodbold? Deltag i debatten herunder: 

Dagens Gossip