10-årig mobbet efter hun klippede sit hår af til kræftramte børn

10-årig Jetta Fosburg fra Ohio har selv valgt at klippe omkring 35 centimeter af sit lange blonde hår for at donere det til velgørenhed for kræftramte børn. Det skriver Fox News.

- Jeg har familiemedlemmer, som har kræft. Derfor synes jeg det var en rigtig beslutning at donere mit hår til børn, der rammes af kræft, fortæller den 10-årige om sin beslutning.

Læs også: Dansk teenagers rørende beslutning: Derfor klippede jeg mit lange hår

Men siden hun lod lokkerne falde, er Jetta Fosburg blevet mobbet i sådan en grad over hendes korte hår, at hendes mor, Heidi Fosburg, nu har valgt at tage den 10-årige ud af skolen.

Inden det gik så vidt har moderen talt med datterens lærer om problemet og udfyldt en såkaldt mobningsrapport. Selv om skolen ville tage sig af problemet, fortsatte mobningen.

Da Heidi Fosburg gik til skolens leder, fik hun blot at vide, at hun skulle bide i det sure æble.

- Han havde aldrig hørt om nogen børn, der var døde af ord. Han sagde, vi måtte tage os sammen og bide mobningen i os, fortæller Heidi Fosburg om skolelederens reaktion.

Læs også: Grov mobning drev 15-årig pige til selvmord

Sagen bliver nu undersøgt nærmere og i mellemtiden vinder den 10-årige Jetta Fosburg og hendes mor en masse opbakning på Facebook.

I torsdags samlede en stor gruppe af tilhængere til 10-årige Jetta Fosburg og hendes mor foran skolen, Pathway School of Discovery i Dayton, for at demonstrere mod mobberne og vise andre mobbeofre, at de står bag dem.

Her kan du se indslaget fra Fox News. 
 

Watch the latest video at video.foxnews.com

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip