10-årig pige dræbt i højresvingsulykke foran sin mor

Ulykken skete ved 18-tiden i et stort og meget trafikeret kryds ved Grøndals Parkvej/Ålekistevej/Peter Bangs Vej/Ålholmvej i Valby, København, skriver bt.dk.

Her overså lastbilen den 10-årige pige og hendes mor, da lastbilchaufføren skulle dreje til højre, og på tragisk vis endte det med at koste pigen livet. Hun blev fastklemt under lastbilen og døde på stedet, oplyser Københavns Politi.

Moderen, der kørte lige bag datteren og så ulykken, kom ikke til skade.

»Det er en klassisk højresvingsulykke. De kommer kørende i samme færdselsretning, og lastbilen skal svinge til højre og overser så pigen og kører hen over hende,« siger vagtchef hos Københavns Politi, Dannie Rise.

Læs også: 10-årig pige dræbt i højresvingsulykke

Lastbilen kom kørende ad Peter Bangs Vej i retningen mod Frederiksberg og skulle tilsyneladende svinge til højre ad Ålholmvej, da ulykken indtraf.

Ulykken i sig selv må kategoriseres som værende dybt tragisk, og det sammes synes Dansk Erhvervs Transports direktør, Jan Vejrum, der også har stor medlidenhed med lastbilchaufføren, der kørte for ham.

»Det er helt forfærdeligt. Manden er selv familiefar, og jeg forstår ikke, hvordan det kunne det kunne ske. Det er ulykkeligt,« lyder det kortfattet fra Jan Vejrum, der fortæller, at lastbilchaufføren har mange års erfaring indenfor faget.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Politiet var hurtige til at afskærme ulykken, men flere personer nåede desværre at overvære episoden. I den forbindelse har seks personer efterfølgende modtaget krisehjælp.

De pårørende er underrettet.

Se billeder og video nedenunder.....

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip