10-årig pige får sandheden om julemanden og skriver et harmdirrende brev til sine forældre

Da den 10-årig pige Belle Adams fra Maryland i USA tog mod til sig og spurgte sine forældre, om julemanden virkelig findes eller ej, mente hun, at det var på tide, at hun fik et ærligt svar.

Men da forældrene kastede håndklædet i ringen og fortalte hende sandheden, blev hun rødglødende af raseri. Det skriver Huffington Post.

Pigen fik afløb for sine frustrationer i et brev til sin mor og far, som siden er blevet lagt på Facebook og delt mere end 18.000 gange.

- Belle spurgte os direkte om julemanden, og hun har spurgt os hver dag. Så vi var ærlige, og måske taler hun aldrig til os igen, skriver pigens mor Nicki Adams i opslaget på Facebook.

Den sårede pige gav sine forældre følgende opsang i det håndskrevede brev efter tillidsbruddet:

- I har ingen anelse om, hvad I lige har gjort. Jeg prøvede virkelig at tro. Alle fortalte mig, at det var mine forældre. Jeg kan ikke tro på jer mere. Er påskeharen virkelig? Hvad med tandfeen, hva'?

- I har lige ødelagt en 10-årig piges liv, tak. Intet vil få mig til at få det bedre. I løj for mig om noget, jeg elskede, som KNUSTE mit hjerte.

På næste side har Belle Adams tilføjet en fin lille tegning af tre hænder med hævede mellemfingre. Så står det ligesom klart, hvor skuffet hun er.

Nicki Adams fortæller til Huffington Post, at hendes datter hurtigt blev god igen.

- Vi talte med hende om magien ved julemanden, og at han altid vil leve i hendes hjerte. Nu ved hun, at det er hendes pligt at være en del af julemandens hold og hjælpe andre med at tro på ham og sprede julens magi.

Se hele brevet herunder - og lad det være en anledning til at tænke over, hvordan du vil fortælle dine børn sandheden, når de en dag er store nok.

De kommer formentlig ikke til at tage det særlig pænt.

Glædelig jul!

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip