10-årig pige redder sin far med facebookopdatering

10-årige Brianna Vance er blevet udnævnt til heltinde i de amerikanske medier, efter at hun reddede sin far under en voldsom storm i West Virginia den 10. juni.

Den lille pige var det chokerede vidne, da stormen væltede en kæmpemæssig træstamme ned over hendes far og to af hans venner, som befandt sig på husets veranda.

Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Hans Pilgaard kalder fremmed kvinde for møgkælling - se hvorfor her

Stormen havde også kappet al telefonisk forbindelse i området, og da Brianna Vance kunne se, at hendes far var slemt tilredt, tog hun en hurtig og meget klog beslutning. Hun loggede på Facebook, hvor hun uploadede en video af sig selv, der desperat bad om hjælp.

- Lynet slog ned og ramte et træ ved vores veranda, og min far er næsten død, siger en grådkvalt Brianna Vance i sin facebookvideo.

- Han har brug for en ambulance, please. Vær sød at ringe til en for os, hvis du har signal. Vi bor i et gult hus, en trailer. Please. Vi har brug for en ambulance. Please, please, siger hun.

Kort efter videoen blev uploadet til det social medie, kom ambulancen og fik Briannas far, Gregory Vance, og hans to kammerater, kørt til skadestuen i al hast. Faren havde et brækket kraveben og fem brækkede ribben.

- Den sande helt er den lille pige, og jeg håber hun bliver anerkendt for sin heltegering, siger den lokale brandmand Tim Granger til ABC News.

Men for Brianna Vance var facebookopdateringen helt naturlig, fordi det var hendes sidste mulighed.

- Jeg var bange. Jeg havde brug for hjælp. Min far havde brug for hjælp. Så jeg var nødt til det, siger den lille heltinde.

Se et indslag om Brianna Vances heltegerning her:

 

ABC US News | ABC Celebrity News

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip