10 ekstremt klamme ting, som folk har haft i munde

Det kendte medie Buzzfeed har samlet en masse brugeres forfærdelige historier om, hvad de har haft i munden. Nogle vil få dig til at grine, andre vil give dig kvalme. Velbekomme, siger vi bare.

1. En uvasket penis

- Jeg stillede mig op og sagde, at han havde brug for at tage et bad, og så hastede jeg væk derfra siger Spears på Facebook.

2. Forældre brugte kondom

- Da jeg var lille, fandt jeg et brugt kondom i mine forældres soveværelse, og troede det var en tunge-renser… 

Skriver en anden Buzzfeed-bruger, som kalder sig selv youenx.

3. Tre knapper og en halv serviet.

Anna Catherine Kopsky fortæller på Facebook, at hun kedede sig tilbage, da hun var lille og gik i skole, og derfor gik hun ned bagerst i klassen og åd tre knapper og en halv serviet.

4. Egen afføring
En pige troede hendes lillebror var i gang med at spise en chokoladebjørn, indtil det gik op for hende, at det var hans afføring han sad og guffede i.

Det fortæller brugeren ved navn kristynr3.

5. En frøs udsplattede øje
- Jeg var i gang med at dissekere en frø i gynasiet og prøvede at fjerne dens øjenæble. Det brast ud over hele mit ansigt og ind i min mund. Jeg græd, skriver en anden bruger, som hedder Victoria Carr.

Læs også: Mand går til lægen med rygsmerter - finder ud af at han er gravid

6. Fiske-sæd
En, der kalder sig Sashimi, fortæller, at hendes kæreste startede med jævnligt at tage fisk-olie-piller, og en dag kom han mig i munden, og det smagte og lugtede af fisk.

7. Masser af snegle
Stephanie Myerscough skriver på Facebook, at hendes lillebror proppede snegl efter snegl i munden. Han bed aldrig i dem, han kørte dem bare rundt i munden.

8. Hamster-tis
Buzzfeed-bruger l4f20edfe1 fortæller, at da vedkommende var 10 år gammel puttede han eller hun en hamster i mundeni nogle sekunder. Da hamsteren kom ud, indså vedkommende, at den havde tisset.

9. Brugt plaster
Brugeren jenniferc4db005e38 fortæller, at hun grinte i samme øjeblik, som hendes søster kastede et brugt plaster efter hende. Det landede i hendes mund.

10. Penis.
Det eneste denne Buzzfeed-bruger MrsEHammer skriver er:
En pik. Så klamt. Glad for, jeg er lesbisk.

Læs flere forfærdelige eksempler på Buzzfeed. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip