10 fordele ved at have fødselsdag i september

Måske er du resultatet af et jule- eller nytårsknald, og hvad så? September er den bedste måned at have fødselsdag i. Måneden er en sammensmeltningen af sommer og efterår med alt det gode det indebærer. Har du fødselsdag i denne måned er du heldig, fordi:

1) Folk går i hygge-mode
Varme drikke, grødspise og supper. Der sker noget særligt i september, hvor folk begynder at samles om anderledes mad end sommerens grill-mad. Nu er tiden kommet til indendørs hygge med alt, hvad det indebærer af simremad, stearinlys i vinduerne og lækre rodfrugtretter.

2) Det er en god shoppemåned
Ønsker du dig penge i fødselsdagsgave, får du mere for dem nu. I hvert fald hvis du shopper tøj. September er hverken vinter eller sommer-sæson, og de fleste butikker begynder nu at sælge ud af sommertøjet eller så småt sætte vintertingene på udsalg. Udnyt det, din heldige kartoffel.

3) Du kan stadig tage på stranden
Enkelte dage vil solen være tilpas varm til, at du kan nyde solen og det stadig varme vand – og endda på en næsten tom strand, fordi turisterne er smuttet.

Læs også: Edna er 87 år, bedstemor og oldemor, og så redder hun liv i en ambulance

4) Der er tilpas lang tid til jul
Du løber ikke ind i de ‘problemer’, vinterbørn må døje med; mindre pakker, fordi folk skal have råd til to af slagsen inden for kort tid. Og du får heller ikke gavepapir med grimme nisser på.

5) Du har en fødselsdagsdrik
Af en eller anden årsag er september udråbt til Jack Daniels-måned. Jack Daniels blev født i september, men ingen ved hvornår, så hele måneden er Jack D-dag. Udnyt det.

6) Safiren er din fødselsdagssten
Hint hint kæreste.

7) Billige rejsemål
Det er officielt uden for sæson. Skulle du eller din partner have lyst til at veksle fødselsdaggaven med en billet udenlands, er det meget billigere nu, fordi alle andre er tilbage på arbejde og i skole.

Læs også: 10 gange hvor mænd og kvinder tog voldsom hævn på utro kærester

8) Vejret et fantastisk
Du kan som regel suge det sidste af sommeren til dig, samtidig med at solen rammer de gyldenbrune efterårsfarver i træerne. September er en smuk måned, der byder på både varme og sus i træerne. Perfekt til en fødselsdagsfest, der afslutter sommeren med bål, varm græskarsuppe eller en latte med kanelstænk i. Mmmm.

9) Du klarer dig bedre
Børn, der er født i efterårsmånederne er både fysisk stærkere end andre børn og ikke mindst oftest klogere. Forskere mener, at det skyldes, at din mor har nydt godt af en øget mængde D-vitamin fra sommermånederne.

10) Du er formodentlig jomfru
Ja altså i stjernetegn. Det betyder, at du er ordensmenneske, har en god logisk sans og er god til at hjælpe andre. 

Dagens Gossip