10 gange din bedste veninde var bedre end en kæreste

Skrevet af Sol Stoffregen

26/03/2016

Dagens topnyheder

Du har formentlig haft en del kæreste gennem livet, som du har skiftet ud gennem årene. Men din aller bedste veninde har du sikkert haft i evigheder uden at foretage udskiftninger.  

Gode veninder er for mange piger og kvinder noget helt særligt og uundværligt. Og den aller bedste veninde tåler sagtens sammenligning med ens ellers så skønne kæreste, for der er nemlig en del situationer, hvor veninden er den optimale “partner", ifølge Elite Daily.

Der er mindst 10 gange i dit liv, hvor din bedste veninde bare var bedre at være sammen med end din kæreste, lover Elite Daily.

Læs også: 20 ting, du kun genkender, hvis I har været bedste veninder i 10 år

1. Da hun forsikrede dig om, at du er smuk, og hun mente det. Når din bedste veninde siger, du er flot, er det ikke fordi, hun vil have sex med dig, men fordi hun ærgerligt mener det.

2. Da hun kritiserede dit tøj, og det ikke var fornærmende. Der er stor forskel på, når din bedste veninde fortæller dig sandheden om dit tøj, og når din kæreste gør det.

3. Da hun følte dine følelser mere dybt, end du selv gjorde. Når du ser din bedste veninde være ulykkelig, rammer det dig lige i hjertet. Følelsen af empati kan være overvældende, og du tænker om, du kan være mere ramt af situationen, end din bedste veninde er. 

4. Da hun var der for dig i gode og dårlige tider. Fx da hun holdt dit hår, mens du brækkede dig voldsomt af sygdom, hvilket din kæreste for guds skyld ikke måtte se, fordi du var ulækker og lugtede.

5. Da hun spurgte, om du havde menstruation, og det ikke var det strengeste at spørge om. Simpelthen fordi du ved, at hun også menstruerer.

Læs også: 10 tegn på at du har en perfekt bedste veninde 

6. Da hun præcis vidste, hvornår hun skulle lyve for dig. Mens en løgn fra din kæreste er tegn på, at han er dig utro, så er en løgn fra din bedste veninde af og til på plads. Fx når du spørger din veninde under en bytur, om du ser okay ud, og hun så pynter lidt på sandheden og siger: Ja, det gør du.  

7. Når hun huskede din romantiske fortid og hjalp med, at historien ikke blev gentaget. Din kæreste skal ikke kende til alle dine romantiske eskapader, det er ikke godt for ham, til gengæld kan din veninden sagtens holde til den slags. Hun var der, når kærligheden blomstrerede, og når prinsen på den hvide hest red sin vej. Derfor kan hun også hjælpe dig uden om fælder, du allerede har trådt i.

8. Da hun kendte alle dine mærkelige kropsting. Din bedste veninde ved godt, hvorfor du får det dårligt, hvis du kommer til at drikke en milkshake til frokost, det giver dig nemlig diarre. Det ved din kæreste ikke.

9. Da hun lod dig lave stort med døren åben. Det gjorde hun kun, fordi hun godt forstod, at du også laver stort - modsat hvad mange mænd tror.

10. Da hun glemte at skrive tilbage til dig, og du vidste, at hun ikke forsøgte at narre dig. Når din kæreste opfører sig distræt og glemmer at svare på dine beskeder, begynder alle alarmklokker at ringe…hvad har du gjort forkert? Men hvis din bedste veninde gør det samme, bliver du ved med at kontakte hende, til du ved, hun er okay.  

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: