10 grunde til at blive hjemme og se dine favorit-serier frem for at gå i byen

Nr. 1: Man får ingen tømmermænd af at se ‘Walking Dead’.
Det er nummer 1 på listen, for det er en af de bedste grunde til ikke at gå ud. Du får ikke stjålet hele din weekend, hvis du bliver foran fjerneren og ser favorit-serierne.

Nr. 2: Man er garanteret godt selskab med Netflix
Hvad end man hænger ud med dem på Downton Abbey eller følger med i Walter White’s eventyr i Breaking Bad, så er man garanteret godt selskab. Det er ikke altid tilfældet blandt fulde mennesker på en bar eller til fest.

Nr. 3: Meget billigere alternativ.
Når først man er ude og svinge træbenet, så kan man godt lade sig rive med af stemningen og føle sig som en Rockefeller. Du har allerede betalt for dine streamingtjenester, så hvorfor ikke blive hjemme og få noget underholdning for pengene.

Nr. 4: Ingen kan følge med i, hvor mange snacks du spiser.
Til fester er det som om, man lige skal forsøge at holde lidt igen, så de andre også kan få lov at smage den skål med ‘Kims Snackchips,’ der er sat frem. Hjemme er du konge over posen.

Nr. 5: Du bliver et bedre menneske mandag.
Jeg skulle hilse og sige fra dine kollegaer, medstuderende eller omgangskreds, at du ikke er helt så hyggelig mandag morgen, når du har leget social sommerfugl hele weekenden.

Nr. 6: Kvalitet frem for kvantitet.
Det er meget hyggeligere at se en åndssvag film sammen med din bedste ven eller din kæreste, frem for at se en hel masse folk, du ikke kender, opføre sig åndssvagt.

Læs også: Nu er det snart Bøf og Blowjob-dag: Sådan gør du ham lykkelig

Nr. 7: Kan selv bestemme stemningen.
Hvis man nogensinde har været fanget i en samtale om noget virkelig sørgeligt i en bagbrændert med den forkerte person (med de forkerte holdninger), forstår man, hvor dejligt det er, selv at kunne vælge, om det skal være socialrealisme, komedie eller action, der indtager skærmen.

Nr. 8: Der er aldrig kø til baren.
Har du lyst til te, kaffe, vin, øl eller sodavand, så får du det lige med det samme, og du behøver ikke engang at bøvle med stressede og halvfulde bartendere.

Nr. 9: Det er det sundere valg.
Den her går ud til alle festrygerne, øl-tyllerne og chips-fanatikerne. I ved jo godt, at det bliver sådan ‘hvis der er fest, så lad der være fest’-agtigt, og så kan den slanke linje ellers passe sig selv. Bliv hjemme! Det er meget sundere.

Nr. 10: Du kan have al den sex, du vil. Det er ikke upassende.
Hvis man er sammen med sin partner, så er det meget nemmere at have sex hjemme i sofaen frem for, hvis man er til fest. Så hvis sex-livet også skal passes, så er ‘Netflix og chill’ et meget bedre alternativ.
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip