10 grunde til at date en småbørnsmor

Skrevet af Kirstine Petersen

07/05/2015

Mest læste i dag

At være mor, single, ung og klar til at finde sin næste store kærlighed er ikke altid lige sagen. Det skriver en norsk singlemor om på oslyby.no. Hun har sat en debat i gang om det at være alenemor og klar til at finde en drømmefyr at dele tilværelsen med.

En date med et barn, en hektisk hverdag og en eks, der er kommet for at blive i kvindens liv, er måske ikke lige det, de fleste mænd leder efter, når de klikker sig ind på Tinder eller søger efter kærligheden andre steder.

Men kære mænd, der er masser af gode grunde til at score en singlemor, se blot her:

1) Hun er vant til kun at have en arm. Hun bærer med andre ord snildt indkøbsposerne, et barn, rygsækken og cykelhjelmen helt selv. Også selvom hun bor på femte uden elevator. Du får med andre ord næppe en hjælpeløs lille fugl, hvis du falder for hende.

2) Du får morgenmad på sengen klokken syv. Hun har alligevel været oppe siden klokken fem, hvor barnlille vågnede. Det er super at komme ud af fjerdene og få noget ud af dagen.

3) Hun er kronisk på røven økonomisk, så du skal ikke være nervøs for, at du skal bruge oceaner af penge på at overraske hende med dyre gaver. En blomst eller tur i biffen er nok.

Læs også: Madonna: Derfor dater jeg unge mænd

4) Inviterer du hende på sidstnænvte date, kan du være sikker på, at hun sover halvdelen af biograffilmen igennem. Det vil sige, at du har alt slik og popcorn heeelt for dig selv.

5) Hun er ligeglad med, at du ikke lige fik barberet dig i morges eller har svedige vikararme fra cykelturen hen til hende. Du skulle bare se hendes ben i sammenligning…

6) Hun har kun fri hver anden uge, så du har en hel uge at slå dig løs med gutterne i, selvom du skulle ende i et fast forhold med hende. Win win.

Læs også: Hver femte skilsmisseforælder forventer ballade med ferieplanerne

7) Du ved allerede, at hun bliver en god mor (eller du har som minimum mulighed for at lure hendes evner af, hvis du selv skulle ønske dig yngel en dag).

8) Hun har altid (batman)plaster i skuffen, hvis ulykken er ude.

9) Hun er god til at håndtere stressede situationer. Års manglende søvn, barnegråd og lortebleer har hærdet hende mere, end man skulle tro.

10) Hun har prøvet det meste, og er ikke sippet i nogle sammenhænge. Uhjælpelighed er en by i Rusland, og det skal du kunne håndtere. Du skal med andre ord være en rigtig mand for at håndtere hende. Kan du klare det?

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler: