10 grunde til at politbetjente er de perfekte kærester

Politibetjente er hverdagens helte. De sætter liv og lemmer på spil for den gode ro og orden i landet.

Det gælder både ved ekstraordinære forhold som under et terrorangreb, men det gælder også ved hverdagens uroligheder som dødsulykker og slåskampe.

Men ikke alene agerer de helte i mange sammenhænge, der er faktisk også en masse grunde til, at de er gode kærester. Se bare nedenfor:

1. Ja, vi er kede af at starte med det åbenlyse, men der er altså ikke noget bedre end en mand eller kvinde i uniform.

2. Kroppen på en betjent er som regel ikke til at klage over. Jobbet kræver en vis fysisk formåen, og det kan man så læne sig tilbage og nyde konsekvensen af - hver dag.

3. Er det en pistol, eller er du bare glad for at se mig?

4. Dette punkt gælder kun en udvalgt del af politistyrken, men er der noget bedre end en sexet betjent, som har helt styr på sin søde (og lidt skræmmende) schæfer?

5. Det kræver udholdenhed og en vis robusthed at være en del af et erhverv, som altid har med den del af samfundet, hvor noget går galt. Derfor har man en kæreste som ofte kan fungere som en klippe i en nødssituation.

Læs også: 12 grunde til at lærere er de perfekte kærester

6. Når man er vidne til mange grusomheder, så lærer man at bruge humoren som terapi. Så din partner vil have en meget veludviklet evne til at lave sjov.

7. Loyalitet og det at være betjent hænger unægteligt sammen. Når man skal håndtere krisesituationer med sine kollegaer, så ved man, hvad det vil sige at stole på hinanden.

8. Et andet punkt, hvor en politmand- eller kvinde skiller sig ud, er disciplin. Han eller hun ved, hvad det vil sige, at få en større operation (som at få børnene afsted til bedsteforældrene) til at lykkes.

9. De elsker som regel det, de har derhjemme, for det står som en stor kontrast til de oplevelser de har på deres arbejde.

10. Lad os indse det! Man føler sig også bare lidt mere sikker med en politibetjent ved sin side.

Så hvis du er ude efter en ny kæreste, kan det være, du skal kigge efter mændene og kvinderne i uniform.

Og er du så heldig, at du har en betjent ved sin side, så glem de dumme arbejdstider et øjeblik, og giv vedkommende et kram. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip