10 områder, du bliver mere magelig på med alderen

Man så det ikke ske, fordi det skete så gradvist. Langsomt blev man bare mere og mere magelig.

Ekspeditioner, man gladeligt tog på, da man var ung, virker nu som at bestige Mount Everest. Så man indretter sig på den mest komfortable vis.

Her er 10 områder, man bliver mere magelig på med alderen.

1. Du tager taxa både til og fra byen
Det føles som i går, men så meget er forandret. Du hoppede på jernhesten og tog en tur i byen og trak dyret hjem, når festen var forbi.

Men nu har du erkendt, at du kommer til at tage en taxa hjem, fordi hjemturen til fods er totalt uoverskuelig.

Der er intet så irriterende som at skulle hente sin cykel dagen efter - hvis den da ikke er blevet stjålet af en flok kåde, halvstore børn. Især ikke nu, hvor tømmermændene slår så meget hårdere. Så er det jo nemmere bare at tage en taxa begge veje.

2. Du undgår festivaler
Egentlig ville du vildt gerne til Roskilde Festival og høre en masse fed musik. Men du orker bare ikke helt hoben af fulde teenagere - for slet ikke at snakke om at skulle sove en uge i telt.

I stedet satser du på endagsfestivaler eller enkelte koncerter. Så kan du jo også have mad med hjemmefra i køletasken og sidde komfortabelt i din campingstol.

3. En ny seng er en kæmpe investering
En god bil og en fornuftig bolig er selvfølgelig vigtige investeringer. Men tænk på, hvor længe du bruger i din seng!

Det skal være den helt rette model med den bedste affjedring. Du bruger jo sådan set flere og flere timer i den.

4. Du har erkendt, du er blevet for gammel til at tage hensyn
For eksempel, når du har lovet dine venner, der er kommet på besøg udenbys fra, at de kan sove hos dig. De må efterhånden være med på, at det er med en klausul om, at de kan vække dig, når de kommer hjem, selvom din mobil er på lydløs.

Læs også: 10 tegn på, at du er for gammel til at gå på diskotek

Du har i hvert fald ingen intentioner om at sidde træt og se dem prøve at score på et morgenværtshus klokken 5 om morgenen.

5. Du booker pakkerejser
Før i tiden var det intet problem at købe en afbudsrejse og kun stå med returbilletten og håndbagagen, når du landede. Du fandt jo bare det nærmeste vandrehjem eller nogle lokale, der fik ondt af dig og lånte dig sofaen.

Den slags tilfældigheder kan dit temperament slet ikke med længere. Nu skal der være styr på tingene.

Der skal bookes både fly og hotel - måske endda også en bil - så du ved, at du har en fornuftig seng at sove i (jævnfør punkt 3). Du bestiller også ekstra bagage, så du kan have tøj med til alle tænkelige situationer. Det være sig sommertøj, regntøj, sweatre, badetøj, våddragt, badesandaler, pænt tøj til en aften i byen eller en slåbrok (i tilfælde af, hotellet ikke stiller en sådan til rådighed).

6. Du vælger supermarked efter kurvene
Heldigvis har de fleste supermarkeder efterhånden opgraderet, så de både har de almindelige indkøbskurve og dem med hjul under.

For du skal have dem med hjul under, så du ikke skal bære rundt på den tunge kurv. Også selvom du egentlig kun er på jagt efter en pose kaffe, en liter mælk og et rugbrød. Du skulle jo nødig overanstrenge dig.

7. Du har indkøbsnet i tasken
Når du skal fragte dine varer hjem, er komforten også i højsædet. Det er ikke (kun), fordi du er en gnier, der ikke gider bruge tre kroner på en plastikpose.

Det er mest det med, at plastikposerne snærer i håndfladerne på vejen hjem.

Du er blevet for gammel til det! Du fortjener bedre!

8. Du ankommer tidligere til middagsselskaber
Det giver bare ikke den samme pondus at konversere med middagsgæsterne, når man kommer som den sidste og får tildelt den lidt for lave taburet fra køkkenet.

Læs også: 8 grunde til, at folk liker dine Facebook-opslag

Derfor kommer du gerne lidt før tid, så du kan sikre dig en ordentlig stol. Det takker dine baller og din læn dig i øvrigt for i det lange løb.

De er nemlig ikke, hvad de har været.

9. Du er begyndt at købe pladsbilletter
Da du var yngre, var det bare ud over stepperne. Kunne man spare 30 kroner på en pladsbillet, var der råd til en hel ekstra fadøl. Nu venter du hellere end time på næste togafgang, hvis der er udsigt til at skulle stå op i et overfyldt tog.

Det er selvfølgelig kun såfremt, du for en gangs skyld ikke har fået købt en pladsbillet i farten.

10. Du er blevet en mester til at arrangere hyggeaftener
Står den på film og slik foran fjernsynet, er du efterhånden en mester udi disciplinen. Du formår nemlig at arrangere det hele således, at slik, fjernbetjening, sodavand og hvad der ellers hører til er lige inde for rækkevidde.

Nogle gange må du strække dig lidt længere for at nå. Det er selvfølgelig ekstremt irriterende. Men i det mindste skal du ikke op at stå for at hente en refill til slikskålen i køkkenet.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip