10 tegn på at din mand føler sig afslappet i jeres forhold

Savner du også den spirende forelskelse, det første kys og sommerfuglene i maven?

Dengang i lige havde mødt hinanden, og hvor hans overkrop stod så skarpt, at man kunne skære sig på den, hans skæg var toptrimmet skæg og han overgav sig til alt, hvad du sagde?

Og ser du det som et tab, at disse tider er forbi? Så tager du helt fejl!

Læs også: 10 tegn på at din kvinde føler sig afslappet i jeres forhold

Først, når han har sænket sine parader, har han overgivet sig helt og aldeles til dig og jeres forhold. Her er tegnene på, at det er tilfældet:

1. Når man ska’ så ska’ man
Altså prutte eller bøvse. Også selvom i ligger og nusser i sofaen til en god film og et glas rødvin. Når luften kommer snigende, lader han vinden blæse, og så må du i stedet betragte hans sure opstød, bøvser og andre kropsgasser som et tegn på hengivenhed.

2. Badeværelsesritualer for par
Du er stået først op, har været i bad og står nu foran spejlet og lægger make up. Pludselig går døren op og en halvvågen zombie trasker forbi dig, trækker bukserne lidt ned og lader vandet, som om du slet ikke eksisterede.

3. Offentlige kys foran gutterne
Intet er værre end ham, der håner, ydmyger og gør grin med sin kæreste, så snart andre er til stede. Hvis han hviler i forholdet, er han ikke bange for at vise sin stolte erobring (dig) frem for hele verden og implicit indikere at ”Se hvor dejlig hun er, – og hun er min”.

Læs også: 10 tegn på at du er i et sundt parforhold

4. Træning var dengang…
Efter i fandt sammen er træningen stille og roligt gået ned ad bakke, og du mistænker ham ganske enkelt for simpel dovenskab. Bare rolig, din mands dovenskab kan ikke måles på hans fitness-niveau! Det betyder blot, at hans selvtillid er i orden, og at han ikke har brug for et egoboost fra træningscenteret for at have det godt med sin krop – nu har han jo dig.

5. Nøgen-sovning
Er han nået dertil, hvor underhylerne er smidt inden sengetid, er det ikke nødvendigvis (men muligvis) et tegn på, at han forventer en omgang lagengymnastik. Se det i stedet som en kærlighedserklæring og et tegn på hans tryghed og tillid til dig under dynerne. 

6. Når skægget tager form som et vildkrat
Lader han i perioder sit skæg vokse sig vildt og uigennemtrængeligt, er det ikke et tegn på usoignering, men en tillid til, at du elsker ham for den, han er, og ikke for hans pedantiske, veltrimmede ansigtsbehåring.

7. Død over tøffelhelten!
Har han for længst taget pisken ud af dine hænder og revet den midt over? De gyldne ”Nej, det gider jeg ikke”, ”Nu er du for meget” eller ”Helt ærligt, det synes jeg faktisk ikke”, handler ikke om, at han vil være på tværs eller sætte en kæp i hjulet for dig, men at han faktisk nærer stor tiltro til, at du er en kvinde med ben i næsen, som kan tåle lidt modspil. Spiser han i øvrigt altid det, du serverer, eller tør han sige, hvis han ikke kan lide det?

Læs også: 15 ting som alle fortjener i et parforhold

8. ”Dankoooort”
(...når han går om bag ved dig og fører sit knæ op mellem dine baller, som var det et dankort og en dankortautomat)... Og andre sjofle jokes, som udelukkende burde høre mandehjørnet til, bliver pludselig en del af jeres hverdag, og du aner ikke dine levende råd om, hvordan han i perioder kun er 16 år igen. Men husk, at han i forholdet til dig sandsynligvis fratager en del tid fra sine gutter, så nogle gange må der være plads en plat, sexistisk, Beavis-and-Butt-head-agtig joke.

9. Er det en bums?
Hvis han så meget som lader dig nærme sine bumser, har du intet at være bekymret for. Når forfængeligheden lægges på hylden, og du kan få lov til at pille, plukke og trykke som det behager dig, kan I klare de fleste pinlige kropsscenarier som kan opstå i fremtiden (læs: hæmorider, fodvorter, svamp, bylder, etc.).

10. Han er nede med dine homies
Accepterer han dine drengevenner som en del af dig, uden at stille spørgsmålstegn ved hverken dine eller deres intentioner, kan du roligt stole på, at han har overgivet sig til dig og jeres forhold, og at han aldrig vil lade sig slå ud af petitesse-jalousi.

Så lad vær med at ynke over en svunden tid, men klap dig selv på skulderen for, at have givet din mand mulighed for at sænke paraderne.

Indlægget er skrevet af Nanna Just for Dagens.dk. Hun er Stud. Cand.mag og har bloggen klummeliv.dk.

Læs også: 15 ting hun siger - og hvad hun i virkeligheden mener
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip