10 ting alle med en stor numse kan genkende

Det er et faktum, at store numser er populære. Og mange tak for det.

Nogle af tidens største superstjerner har (virkelig) store baller og er stolte af at vise deres bagside frem. Tag bare Beyoncé, Kim Kardashian, Jennifer Lopez og rapperen Iggy Azalea - de bliver alle hyldet for deres kurvede former, som i den grad er in.

Hvis du også har en velpolstret numse, så kan du genkende det følgende:

1. Det er sket mere end et par gange, at du har vendt dig om og ryddet en hylde for nipsting med din bagdel, mens du du drejede rundt. I begyndelsen blev du irriteret. Nu har du vænnet dig til det og har indrettet dit hjem mere numsevenligt.

2. Du har en evig kamp med at finde de perfekte bukser. Når et par jeans sidder godt på numsen, er de som regel for lange og for løse om benene. Og når de sidder perfekt om benene, er de alt alt alt for små til at trække op over ballerne. Her er finten at gøre sim Kim Kardashian (når du vinder i Lotto). Hun har en fuldtidsansat skrædder, så hun aldrig behøver at bekymre sig over, om dagens par busker sidder godt. Det gør de. Altid.

3. Du kender sangen Baby Got Back af Sir Mix-a-Lot, og når den bliver sat på, er du altid den der synger højst og danser vildest. Twerk it.

4. Det gør dig altid lidt nervøs, når du skal finde et ledigt sæde i metroen, i toget eller på en bænk i parken. Det der med at presse sig ind, hvor folk allerede sidder, kan hurtigt blive en akavet fornøjelse, hvis det viser sig, at du simpelthen ikke kan være der.

5. Din kæreste elsker din bagdel. Det ved du, fordi han altid dasker til den, niver ballerne og tager fat. Det giver selvtillid og får dig kun til at værdsætte den endnu mere <3

6. Når du står i prøverummet, er det første, du gør, at dreje rundt for at se, hvordan det nye kluns sidder deromme.

7. Det er aldrig et problem for dig at sidde på jorden - for eksempel på græsset i en park. Dine store baller gør, at du ikke får ondt i numsen.

8. Du holder dig altid i biografen, selvom du virkelig skal tisse, og der er en time tilbage af filmen. At skulle mase sig igennem en række fyldt med folk er simpelthen for uoverskuelig.

9. Du føler dig selvbevidst, når du går op ad trapper foran nogen.

10. Du danser bedre end de fleste. Særligt til denne her:

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip