10 ting, du er selvbevidst om, som din kæreste ELSKER ved dig

Du tør godt love, at du vil nikke genkendende til flere af punkterne fra Elite Daily herunder. 

Mange kvinder lider af de samme usikkerheder, når det gælder krop og seksualitet - men i virkeligheden er der et stort misforhold mellem alt det, du ikke bryder dig om ved dig selv, og måden din partner ser dig på.

Når alt kommer til alt, er det netop de ting, du er selvbevidst om og forsøger at skjule, som din kæreste er ellevild med.

Det forstår du, når du har været listen igennem.

1. Din bløde mave og dellerne på siden
Han elsker fornemmelsen af din figur og din bløde hud, når han bevæger sine hænder ned over dine former. Hver en centimeter mellem hans fingre er ren fryd - det er derfor, han klemmer til og trækker dig tæt ind til sig. Han værdsætter lige præcis det, som du er usikker over - her kan du virkelig lære noget af ham.

2. Når du lige er vågnet
Du har lyst til at gemme dig under sengen, når du vågner, og han kigger på dig. Dit hår stritter i alle retninger, og du ser mere død end levende ud i ansigtet. Mens du krummer tæer og spekulerer over, hvordan du mon ser ud med mascara på kinderne, ligger han kun og tænker på, at du er sød.

3. Din duft og smag mellem benene
Han ville aldrig gå ned på dig igen og igen, hvis du lugtede og smagte ulækkert dernede. Han nyder det, og det burde du også.

4. Din nøgne krop i dagslys
Han ELSKER at se dig nøgen med lyset tændt. Mens du febrilsk forsøger at slukke det eller gemme dig under dynen, at det eneste, han har lyst til, at nyde synet af din kurvede krop uden tøj på. Du har ingen grund til at være genert eller bange for, at han ikke kan lide, hvad han ser. Det kan han! Stol på det.

5. Dine små krøller
Din utrimmede måtte og dine stikkende skinneben kan virkelig gøre dig usikker. Hvis du ikke lige nåede at barbere dig fra top til tå, inden din kærestes ankomst, så kan det mere eller mindre ødelægge hyggen for dig. Men du har ingen grund til at føle dig flov. Faktisk synes han, er det er lidt kært, at du føler dig afslappet nok omkring ham til at springe den stor skrabertur over.

6. Dit ansigt efter træning
Du er klistret og svedig, og dine træningsbukser sidder som malet på dig. Whats not to like? Det eneste, han tænker på, er sex - med dig.

7. Måden, du knalder på
Intet er mere sexet end en kvinde, der giver sig hen og nyder aktiviterne i dobbeltsengen. Bekymringer over dine rullende deller og blævrende numse og din præstation i sengen er så ærgerlig, for det går ud over kvaliteten af den sex, som I har sammen. Han vil have dig - drop usikkerheden!

8. Når du får orgasme
Din kæreste er vild med at se dig komme. Faktisk er det det bedste, han ved, og det booster hans selvtillid helt overdrevet. Din vejrtrækning, dine lyde, det hele. Giv slip og lad ham nyde synet. 

9. Din figur i en kjole
Din kæreste er din kæreste, fordi han synes, at du er lækker fra top til tå. Og det er uanset om du har taget et par kilo på siden, I begyndte at være sammen. Mens du stirrer på bulerne og overvejer, om du virkelig kan vise dig offentligt i den mundering, synes han, at du er topsexet. Og han glæder sig helt vildt til at trække den af dig senere...

10. Når du er syg
Du er måske ikke glad for tanken om at lade ham se sig, når du er allerlængst nede, men han har rent faktisk lyst til at passe og pleje dig, når du har det skidt - og han synes stadig, at du er smuk.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip