10 ting du ikke vidste om Pretty Woman

Selvom du har set Pretty Woman et hav af gange - fordi du både har den på vhs og dvd og ser alle genudsendelser i tv - så ved du formentlig ikke alt om filmen, der er en moderne udgave af Askepot.

Hitfilmen med Julia Robert og Richard Gere i hovedrollerne fra 1990 rummer nemlig masser af små sjove detaljer, som de fleste ikke kender. Der foregik mange ufortalte ting på settet, da den romantiske film om forretningsmanden Edward, der forelsker sig i den unge luder Wivian, skulle optages, men også på tegnebrættet inden og efter filmen kom ud.

Her kommer 10 ting, du ikke vidste om filmen ifølge Cosmopolitan:

1. Titlen på filmen skulle egentlig have været “$3000”, fordi det var det pengebeløb, som Edward og Vivian blev enige om.

2. Der var mange store stjerner i tankerne til rollen som Vivian herunder Sandra Bullock, Meg Ryan, Madonna, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Drew Barrymore.

3. Da Edward lukker smykkeæsken ned over Vivians fingre, mens hun står i sin røde kjole, er det ren improvisation fra Richard Geres side. Og ja halskæden var også urimelig dyr i virkeligheden - 250,000 dollars svarende til 1670612 danske kroner.

4. Det er kun Julia Roberts hoved, man ser på den ikoniske filmplakat. Kroppen tilhører Julia Roberts krops-standin Shelley Michelle. Richard Gere har sort hår på filmplakaten, men gråt hår i filmen.

5. Richard Gere var alt andet end imponeret, da han læste manuskriptet til filmen og kaldte det et lille dumt manuskript. Han syntes, at hans karakter var både kedelig og ideforladt.

6. I scenen hvor Julia Roberts griner af en sort/hvid tv-komedie, var instruktøren nødt til at kilde hende under fødderne for at få hende til at grine højt nok.

7. Julia Roberts var så nervøs for sexscenerne, at hun både fik rødt udslæt og en blodåre, der bulede ud i panden, som Richard Gere og instruktøren måtte massere væk.

8. Richard Gere spiller selv på klaveret på hotellet, og han har endda selv komponeret det stykke musik, han spiller på klaveret.

9. Du kan nyde en “Pretty Woman-oplevelse” på Beverly Wilshire, hvis du har $100,000 svarende til 668320 danske kroner.

10. De fraklippede scener fra filmen tæller både en Vivian, der hælder en hel del ketchup ud over sin mad, en romantisk ridetur og en Edward der næsten kommer op at slås med en bande, der forsøger at tage penge fra Vivian. Se fraklippene her:

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip