10 ting, du kun forstår, hvis du har krøller

Piger med glat hår vil have krøller. Piger med krøller vil have glat hår.

Sådan er verden bare skruet sammen. Men pigerne med det fine skandinaviske silkebløde lokker aner jo slet ikke, hvordan din dag er skruet hårmæssigt sammen.

Her er 10 ting, du når at opleve i løbet af din krølhårede dag:

1. Du vågner op, og dit hår ser fantastisk ud! Rodet på den helt rigtige måde. Du har ikke gjort noget særligt. Det skete bare.

2. Men så skal du i bad. Selvom du nænsomt sørger for, at håret ikke bliver vådt, er fugten nok til, at det ser tørt og kruset ud. Farvel, guddommelige bølger. Hej høstak.

3. Men du ved godt, at du aldrig må børste dit krøllede hår, med mindre du vil ligne Hermione i de første Harry Potter-film.

 

Et billede slået op af Hope Kerehoma (@hopekerehoma) den

16. Maj 2015 kl. 3:41 PDT

 

4. Så du børster kun dit hår, inden det alligevel skal vaskes = stoppet afløb.

5. For at undgå det fugt-forårsagede krus, må du hellere vaske dit hår, nu du alligevel er i bad. Men det gør man ikke bare lige, 20 minutter inden man skal ud af døren. Eller 60 for den sags skyld. Eller 120. Dit hår skal nemlig lufttørre, hvis vi ikke skal tilbage til førnævnte Hermione-frisure.

6. Du ved, du burde køre med cykelhjelm. Men Den Gale Hattemager-looket har aldrig fungeret for andre end Johnny Depp i Tim Burtons udgave af Alice i Eventyrland.

 

Et billede slået op af johnny depp (@johnnydepp_love_jd) den

8. Okt 2015 kl. 11:05 PDT

 

7. Når du er blandt andre mennesker er dit hår ligesom gravide maver og store bryster: Folk rører først. Spørger senere.

8. Dit hår er alle steder. På dit tøj. På kærestens tøj. På ekskærestens tøj. Og du kan ikke tale dig ud af det og påstå, det ikke er dit. Den krølle narrer ingen.

9. Det er så bøvlet at glatte alt dit hår, at det kun sker ganske sjældent. Men når det gør, føler du dig som nørden i de amerikanske teenagefilm, som får et makeover for at kunne score ham fra football-holdet. Og du ved ikke, om du skal tage det som et kompliment eller en sviner, når veninderne spørger, hvorfor du ikke glatter det noget oftere.

 

Et billede slået op af senpei dance with me (@courtneykelle) den

18. Jun 2015 kl. 8:12 PDT

 

10. Men så vågner du op som punkt 1 igen. Og så er alle de andre punkter ligegyldige. Dit hår er fabulous!

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip