10 ting du vil savne ved mor - når du flytter hjemmefra

De fleste, som er flyttet hjemmefra, vil sikkert være enige i, at der sker noget særligt med forholdet til ens forældre, efter man har rykket teltpælende op og er blevet selvstændig.

Her er en liste over ting, man savner meget hos sin mor, når man er flyttet hjemmefra.

1. Den hjemmelavede mad, som ingen kan efterligne.
Lige meget hvilke opskrifter du får lokket ud af hende, så sker der noget andet, når din mor laver maden. Det smager bare bedre end alle andres mad.

2. Flugten fra virkeligheden.
Der er noget med ens forældres hjem, når man kommer på besøg. Der kan man føle sig tryg og beskyttet for den store virkelige verden, hvor uforudsete regninger, sure kollegaer og stress og jag venter.

3. Venskabet, som er bedre end alt andet.
Da du voksede op, var hun din strenge mor, som skulle tage alle de hårde beslutninger, men nu er hun bare en ven af en helt særlig kaliber. Nu behøver man ikke være så alvorlige mere, og man kan nyde fjollede ting med sin bedste ven kaldet mor.

4. Sladderen, som du får derhjemme.
Mange har de samme livsregler som deres mor og derfor, kan det være befriende at sladre med hende. Hun vil være enig med dig i de ting, du bliver forarget over. Intet sladder er bedre, end det man får fra sin mor.

Læs også: Gravid kvinde filmer medpassagerer på toget: Resultatet vil overraske dig

5. Grineflipsene.
Hos ens mor kan man rigtig slappe af og lade ens skøre side komme frem. Det er nemt at få grinet, når man er i familiens skød, og det kan være noget, man savner meget, efter man er flyttet hjemmefra.

6. De gode råd.
Der er ingen som ens mor, der kender ens personlighed og derfor, kan give de rigtige svar. Hun ved lige, hvem du er som person, og det kan derfor være godt, at søge hendes råd.

7. Gode kram.
Intet sted er mere sikkert og rart end mors favn.

8. Barndommens gode historier.
Ingen kan hygge sig lige så meget, over de dumme ting, du gjorde som barn, som din mor kan. Hun kan huske en masse og er et omvandrende leksikon i dine barndoms-eskapader.

9. Dit kælenavn.
Selvfølgelig er det ikke noget, som nogle andre skal få den gode idé at kalde dig, men det føles rigtig hjemligt, når din mor bruger det sukkersøde kælenavn, du hed hele din barndom.

10. De lange åbenhjertede snakke.
Ingen synes, du er lige så interessant som din egen mor. Derfor er hun det helt oplagte valg, når du gerne vil have en dybdegående snak om noget, der sker i dit liv.

Se flere punkter på det engelske medie Metros hjemmeside.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip