10 tydelige tegn på at dit forhold aldrig kommer til at fungere

Skrevet af Redaktionen

14/01/2016

Dagens topnyheder

Det er altid svært at afslutte et forhold, fordi der er en masse følelser i klemme. Men sommetider er det bedst for dig. Her er 10 tegn på, at dit forhold ikke kommer til at fungere.

1. Din partner gider ikke lære dine venner at kende.
Finder din partner på gode undskyldninger, når I er inviteret til sociale sammenkomster? Er han eller hun sjovt nok aldrig hjemme, når dine venner kommer forbi? Det kan være et tegn på, at din partner ikke gider engagere sig i dit liv.

2. Din partner vil hele tiden vide, hvor du er.
Hvis din partner konstant har behov for at vide, hvor du befinder dig, er det et tydeligt tegn på mistillid, eller usikkerhed og behov for kontrol.

3. Din partner lyver om ubetydelige ting.
Hvis du fanger din partner i små hvide løgne, vil du altid tvivle på, om han eller hun nu også taler sandt. Det vil bryde tilliden mellem jer.

4. Din partner tager dig ikke seriøst.
Uanset, hvad du drømmer om, skal din partner tage dig seriøst og bakke op omkring dine ambitioner og drømme for fortiden.

5. Din partner accepterer dig ikke, som den du er.
Kritiserer din partner din makeup, dit tøj, din frisure? Eller er han eller hun generelt kritisk over for de beslutninger, du træffer og den måde, du lever på. Så skal du måske overveje, om jeres forhold er sundt for dig.

6. Din partner er grov ved de mennesker, der står dig nærmest.
Det eneste der er værre, end ikke at gide dine venner, er at være ubehøvlet over for dem. Din partner behøver ikke være tosset med dine venner, men han eller hun bør bryde sig om dem - om ikke andet, så fordi, de er så vigtige for dig.

7. Du føler dig ikke værdsat.
Hvis din partner ikke sætter pris på det, du gør for ham eller hende, er forholdet ikke sundt for dig i det lange løb.

8. Du føler dig altid alene.
Det er ikke et godt tegn, hvis du føler dig alene - selv, når din partner er lige ved siden af dig.

9. Din partner nægter at holde dig i hånden i offentligheden.
Det virker måske som en lille ting - men hvis din partner ikke vil vise verden jeres kærlighed - skal du måske overveje, om han eller hun er den rette for dig.

10. Du oplever et stigende behov for at være sammen med andre.
Hvis din partner ikke længere gør dig glad og dækker dit behov - fysisk og mentalt - så er det måske tid til at slutte forholdet.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: