10 usexede tidspunkter, hvor din partner synes, du er vildt sexet

Skrevet af Ronja Ryde

21/01/2015
Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

De tidspunkter, hvor vores mand eller kæreste synes, vi er allermest sexede, er ikke nødvendigvis de samme tidspunkter, hvor vi selv synes det.

Det blev konklusionen, efter at underholdningssitet Bustle spurgte deres kvindelige læsere (og en enkelt mandlig) hvornår de fandt deres partner allermest sexede.

Se nogle af svarene her:

1. Når han griner
"Rob er allermest sexet, når han ringer. Det er en stor, dyb mavelatter. Han ser så glad ud, og så får jeg helt gåsehud"

2. Når han snakker om politik
"Når han snakker passioneret om politik eller boligsalg”

3. Når han smiler
“Hans øjne lyser helt op, når han smiler til mig

4. Når han bruger sit ordforråd
“Når han bruger sit helt fantastiske ordforråd. Wow, det ordfprråd!”

5. Når han har jakkesæt på
“Når jeg ser ham skælde nogen ud for at være et røvhul. Eller når han har jakkesæt på.”

6. Når han belærer andre
“Jeg elsker at se på, når min mand belærer folk om social retfærdighed. Det er frækt, at han forsvarer det uanset hvem der lige er i nærheden.

7. Lige, når han vågner
“Jeg synes, min partner er mest sexet om morgenen. Der er noget ved den måde, han vågner, som får ham til at se nuttet ud og sprængfyldt af liv og spændt på en ny dag.”

8. Når han er far-agtig
“Når han leger med ungerne.”

9. Når han har pyjamas på
“Han er mest sexet, når han vandrer, slapper af, er turist-agtig, støtter mig, og når han dukker op til mit baby-shower. Han er også sexet, når han er kldt pænt på, og når han sidder derhjemme i sit nattøj.”

10. Når hun er vågen
“Hvornår hun er mest sexet? Når hun er vågen. Hvornår jeg tænder mest på hende? Når hun er vågen. Han sagde engang, at hun ville prøve at tage en sæk over hovedet for at se, om jeg stadig fandt hende attraktiv, men det svarede mit savl vist selv på."