10 uskrevne spilleregler for ”fremmede” mænd i nattelivet

De sidste par dage har medierne boomet med historier om unge piger, der føler sig forulempet af asylansøgere på diskotekerne. Flere af diskoteksejerne siger, at de simpelthen ikke kender nattelivets spilleregler.

Efter 10 års erfaring som gæst, en tidligere beskæftigelse som bartender og som gift med en dj får du derfor her en udførlig instruktion i, hvordan de uskrevne regler forholder sig mellem mænd og kvinder, som er fremmede for hinanden i nattelivet. Reglerne gælder såmænd for mennesker med alle etniske baggrunde:

Regel #1: Udfordrende påklædning er ikke en invitation
I Danmark har en stor del af diskotekernes kvindelige gæster tradition for at gøre lidt ekstra ud af sig selv, inden man bevæger sig ud i nattelivet.

Resten af ugens dage kan du sandsynligvis ikke kende hende med en uglet knold oven på hovedet, en oversize sweaters og et alt for stort halstørklæde.

MEN bare fordi hun torsdag, fredag eller lørdag tager en meget lille kjole på eller har kavalergang ned til navlen, er det IKKE en invitation til, at hun vil befamles af dig og dine hænder. Heller ikke selv om du kan skimte hendes baller! Hold afstand og nyd synet (uden at stirre!).

Regel #2: Sexet dans har intet med dig at gøre
Mange piger bruger størstedelen af natten på at danse. Men pigerne danser bestemt ikke hverken for eller med hvem som helst. De danser typisk med deres veninder og uanset, hvor sexet deres venindedans er, betyder det IKKE, at du skal trænge dig på bagfra.

De danser på ingen måde for dig, men snarere for hinanden eller i kampen med en anden pige om at være mest tiltrækkende. Dansen har INTET med dig at gøre. Hold afstand og nyd synet (uden at stirre!).

Regel #3: Ja tak til en drink er ikke ja til andet
Hvis pigerne ikke danser, er de sandsynligvis at finde i baren, hvor utallige tequila-shots, strawberry daiquiri’s og mokai bliver skyllet ned. Hvis du tilbyder hende en drink, takker hun sandsynligvis ja, både for at være høflig og ’let’s face it’; for at spare penge.

Når hun har drukket drinken, vil hun formentlig gerne danse med sin veninde igen. Du har altså ikke krav på at få noget retur bagefter! Et godt råd: Lad være med at lade dig snyde af alle de piger, som alene befinder sig i baren for at nasse drikkevarer fra godtroende mænd.

Regel #4: En pige under bordet er ikke et tag-selv-bord
Først som sidst på natten er det ikke utænkeligt, at du finder nogle dødsdrukne piger i et hjørne eller i en sofa. Hvis hun er meget fuld, er hun med størst sandsynlighed også meget nem. Men lad dig ikke friste!
I nattelivet hersker der en respektfuld kultur, hvor man IKKE udnytter dem, som hverken kan stå, gå eller tale. Find hendes veninder eller en dørmand og lad dem tage sig af hende.

Regel #5: Bitch-fight er ikke en åbning for dig
Når Malene og Anna har fået lidt for meget indenbords, vil du opleve, at sandheder kommer på bordet; en af dem råber, den anden græder, mascaraen løber, og verden vælter for de fulde piger.

Efter et par timers råb og uenigheder, vender den ene ryggen til den anden, som efterlades alene, magtesløs og fuld. Her er det IKKE et tegn til dig om at skride ind.

Hvis du ser en sårbar pige, må du som en gentleman gerne tilbyde hende hjælp, finde en dørmænd eller en anden veninde til hende.

At hun tager imod din hjælp betyder dog IKKE at hun på nogen måde står i gæld til dig!

Regel #6: Fælles-tisning er ikke frækt
ALLE unge piger går på toilettet sammen. Og nej, det er ikke, fordi vi alle er skabslesbiske. Når vi går på toilet sammen, giver det os fem minutters pusterum til at drøfte aftenen og vende verdenssituationen med hinanden. Der er derfor intet frækt over to piger, der skiftes til at tisse på samme toilet, så tør det smørrede smil af og ryk videre!

Regel #7: 'Kinky fætter' er ikke nødvendigvis dig
Rummet er mørkt. Det vrimler med mennesker, og musikken pumper derudaf. Pludselig sætter dj’en ’Suspekt’ på, og før du ved af det, står en hel sal af skrigende piger og stønner ”UH AH - UH AH” eller rapper lystigt med om at ’sutte den op fra slap’.

Og uanset, hvor liderlige alle disse hunkønsvæsner lyder eller ser ud, er det IKKE en invitation til dig om at deltage. Faktisk skænker dj’en næsten ikke dig en tanke, da de fleste diskoteks-dj’s spiller for pigerne. Se #2.

Regel #8: At følge hende hjem bør være en gentlemans gerning
Desværre sker det, at piger bliver overfaldet og voldtaget på vej hjem fra byen. Hvis du er en gentleman, kan du tilbyde hende at følge hende hjem.

Men vær varsom! For en pige er et tilbud om at blive fulgt hjem, bogstavelig talt et tilbud om at blive fulgt hjem.

Så vær ikke naiv og tro at hun går med til mere, blot fordi du følger hende til hendes dør. Igen, skylder hun dig ikke noget bagefter.

Regel #9: Hvis hun mangler et sted at sove… Så mangler hun dét
Hvis du har god kemi med en pige, slutter du sandsynligvis af med at tilbyde hende en soveplads hjemme hos dig. Hvis hun takker ja, tror du formentlig at scoringen er i hus. TRO OM.

Som ved #8, kan pigen ligeså godt forstå at sove som ’at sove’ og ikke som noget andet. Der findes masser af sofaryttere derude og lad os være ærlige: Danske piger kan virkelig være nogle narrefisser! Men hvem siger, det er dårligt, at være en narrefisse? Hvis hun sover hos dig, er det altså IKKE ensbetydende med, at du må tage for dig, som du lyster!

Regel #10: Hvis du vil score… 
Drømmer du om en pige fra det danske natteliv? Så gør du klogest i først og fremmest at holde afstand.

Træng dig ikke på. Lad vær med at være anmassende. Flirt en smule på afstand. Væk hendes interesse for dig og spil så kostbar. Lad enten hende komme til dig, eller nærm dig hende langsomt. Vis altid respekt – også selvom hun ikke klæder sig som en, der vil respekteres.

Men vigtigst af alt er dog: Et nej er et nej!

Indlægget her er skrevet af Nanna Just for Dagens.dk. Hun har også bloggen klummeliv.dk.

Læs også: Hvis Danmark var på flugt, så verden sådan her ud

Læs også: 15 utålelige fejl du begår på facebook

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip