100 kilo formodet kokain gemt i bananer hos Coop

Københavns Vestegns Politi bekræfter således, at man har fået en henvendelse fra Coop i Brøndby om et større pulverfund i et parti bananer, som kommer fra Columbia.

»Jeg kan bekræfte, at vi onsdag har fået en henvendelse fra Coop i Brøndby om et pulverfund i et parti bananer. Vi er ikke helt færdige med undersøgelserne endnu, men der er tale om et særdeles stort fund, der lå gemt i en bananleverance. Der er formentlig over 100 kilo, og vi går ud fra, at det er kokain,« siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen til Berlingske Nyhedsbureau.

Det hvide pulver blev fundet af nogle Coop-medarbejdere natten til onsdag, men der er ifølge politiet intet, der tyder på, at Coops ansatte skulle være involveret.

»Coop har gjort, hvad de skulle, og der er ingen mistanke mod medarbejderne, men vi er ved at undersøge, om der skulle være en sammenhæng mellem denne leverance og nogle af de andre fund, der er blevet gjort i Danmark i bananpartier i den seneste tid,« siger Bent Isager-Nielsen.

Han henviser til, at man blandt andet har fundet pulver på Coops lager i Aarhus i sidste uge. Her opdagede personalet det ved, at kasserne var tungere, end de plejer at være. Ifølge en Coop-medarbejder, som TV 2 Nyhederne talte med, drejede det sig også her om op mod 100 kilo.

Bent Isager-Nielsen understreger, at fundet af de mere end 100 kilo formodede narko i Brøndby er særdeles stort.

»Vi har sat en større efterforskning i gang. Det hele virker særdeles velorganiseret, men vi holder teorier og mistanke for os selv på nuværende tidspunkt. Men der er ingen tvivl om, at det er et særdeles stort parti efter danske forhold, og derfor har vi også taget flere forskellige efterforskningsmæssige skridt, som jeg ikke vil nærmere ind på på nuværende tidspunkt,« siger Bent Isager-Nielsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip