11-årig pige nægtede at aflevere pung til røver

En 11-årig pige var modig nok til modstå en voldelig røver, som fredag aften overfaldt hende på Søhusstien i det nordlige Odense. Pigen havde klokken 18.30 været hos bageren og var på vej hjem på cykel, da en mand på knallert stander hende ved Otterupvej.

- Han slår hende i maven og vil hive pungen fra hende, men hun nægter at aflevere den. Han griber fat i hendes arm, men et eller andet forstyrrer ham, og så stikker han af, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Jesper Pedersen, til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Om det var pigens stædighed, eller et ægtepar, som stod lidt længere ned ad vejen, der skræmte røveren væk er uklart. Men politiet vil gerne i kontakt med vidnerne.

- Pigen har fortalt, at et ægtepar så dem på afstand. De har formentlig ikke været klar over, hvad der foregik, men vi vil meget gerne i kontakt med dem, siger vagtchefen.

Den 11-årige har beskrevet røveren som mellem 35 og 45 år og 180 centimeter høj. Han havde kort mørkt hår med grå stænk og sort overskæg og hageskæg. Manden var iført en sort trøje med lyst loge og skrift og en sort/grøn "æggeskal" styrthjelm.

Røveren kørte på en knallert med en mælkekasse bagpå. Politiet mener, der er tale om en Puch Maxi eller en Ciao.

Oplysninger i sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114. 

Dagens Gossip