11-årig skolepige slået ned i skov: 21-årig anholdt

En skolepige blev med en køllelignende genstand slået af sin cykel, da hun onsdag morgen var på vej til skole.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi, der fredag har anholdt en 21-årig mand fra Ulfborg for overfaldet.

- En pige på 11 år var på vej i skole, da hun cykler gennem Fredsskoven ved Skjern. Her møder hun en mand, der kommer trækkende med sin cykel.

- Hun fortæller, at da hun er ved at passere ham, bliver hun slået i baghovedet af en køllelignende genstand. Hun har ikke fået alvorlige skader, men hun har skader, som bekræfter episoden, sagde vagtchef Ole Vanghøj tidligere til Ritzau.

Manden forsøgte angiveligt ikke at krænke pigen yderligere, og hun kom ved egen hjælp i skole, hvor der blev slået alarm til politiet. Anmeldelsen sker klokken 07.56.

Lokalpolitiet i Skjern besluttede at patruljere på cykel i Skjern fredag morgen for at lede efter en person, som kunne være gerningsmanden.

Kort før klokken otte blev en mand set cyklende, og han blev fundet i besiddelse af en genstand, som kan have været anvendt til overfaldet, oplyser politiet.

- Endvidere er der på hans bopæl fundet effekter, som kan være identisk med ting, der er bemærket af flere vidner i forbindelse med hændelsen onsdag morgen, lyder et i en pressemeddelelse.

Manden vil ikke blive fremstillet i grundlovsforhør. Han nægter sig skyldig i overfaldet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip