11 fynboer anholdt: Mødte ikke op ved fogedretten og Skat

Tirsdag morgen havde Fyns Politi bestilt morgenvækning til en række fynboer, der var eftersøgt for ikke at møde op i fogedretten og hos Skat. I alt 11 personer blev anholdt i løbet af morgenen og fremstillet i fogedretten i Odense samt for Skat i Middelfart.

- Der er desværre er der en del borgere, der har udestående med Skat og fogedretten, og selv om de flere gange tidligere er blevet indkaldt til møder med myndighederne, så tror de, at de kan set bort fra henvendelserne, uden at det får konsekvenser. Men hvis man ignorerer henvendelserne gang på gang, så bliver myndighederne nødsaget til at skride til mere drastiske metoder, siger vicepolitikommissær Michael Løkke, der betegner aktionen som en succes.

Konsekvensen ved at udeblive fra møde og ignore aftaler er, at man bliver eftersøgt af politiet. Det betyder, man kan blive anholdt, uanset hvor og hvornår man træffes. Derfor er det en god ide at lave en aftale med SKAT eller fogedretten om et møde, så man slipper for, at politiet pludselig står og banker på.

De anholdte ved aktionen var: Seks personer fra Assens, to fra Hårby, to fra Tommerup og en fra Vissenbjerg. Der er tale om ni mænd og to kvinder i alderen 27 til 57 år.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip