11 grunde til at fejre at du er single

Du er ikke ensom og forladt, fordi du er single. Følgende grunde burde minde dig om, at du bør fejre din status:

1) Du bestemmer selv over din tid og dine penge.

2) Tingene er der, hvor du plantede dem sidst. Brættet er slået ned/op. Slikket er ikke spist osv…. (Med mindre du har børn.)

Foto: Shutterstock

3) Du kan lave søstjernen i din seng. Der er ingen, der stjæler din dyne eller optager halvdelen af pladsen.

4) Du kan bestille præcis den takeaway, DU vil have.

5) Du er ikke den eneste. Hvis vi danskere gennemsnitligt bliver 75-80 år gamle og er gift eller dater – et slag på tasken; i 30 af de år, så lever vi selvsagt alle sammen alene i størstedelen af tiden. I USA lever flertallet af amerikanerne nu alene størstedelen af deres liv. Derfor: Ja til flere enpersoners-retter i supermarkedernes kølediske.

6) Husk, at singlelivet er ikke noget, man må ”nøjes med” eller ”skal ud af”. Ja, der er håbefulde singler, der gerne vil finde den eneste ene, men det er vigtigt at huske, at mange vælger det til og har et fantastisk liv, hvor de ikke er afhængige af en partners ønsker til, hvor ferien skal gå hen, hvorvidt opvasken kan vente eller bør tages med det samme etc. etc. 

7) Du har ingen svigerfamilie, du skal håndtere.

 

8) Du skal ikke fortælle nogen, hvornår du kommer hjem efter en fest.

9) De penge, du skulle have brugt på din partners julegave… Er stadig på kontoen. Gå på januarudsalg og køb ting til dig selv.

10)  Du kan invitere den fyr/dame, du har lyst til (så at sige), med hjem.

11)  Men du ved også, at venskab og ikke sex er det vigtigste i livet. Endnu engang: Du er ikke ensom og forladt, fordi du er single. Nyd det!

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip