12-årig dreng læser hadefulde beskeder op om sig selv fra de sociale medier: Han har to gode grunde

Logan Fairbanks bliver mobbet. Mobberne fortæller ham, at han er fed. At han burde tage sit eget liv. At han er grim og et stort svin. De håber at han får kræft. De håber, han dør.

Logan Fairbanks har måtte finde sig i lede kommentarer fra folk, der holder sig bag tasterne og bruger ord som våben, når de sender tilsvininger som ovenstående afsted i en lind strøm.

Det er hårdt at være ung i dag. Hvis nogen vil have dig ned med nakken har de alle muligheder for det, men selvom der findes onde mennesker i verden, skal man ikke lade sig kue.

Læs også: Hvad alle, der er blevet mobbet, bliver nødt til at fortælle sig selv. 

Det mener den 12-årige dreng, der har bedt sin far om at filme ham, mens drengen læser nogle af de beskeder, han endnu ikke har læst før, op for kameratet.

Videoen nedenfor viser, hvordan drengen starter modigt ud med to grunde til at filme ydmygelsen:

- For det første vil jeg gerne opfordre andre mennesker til at stoppe med at mobbe andre på nettet og for det andet vil jeg gerne opfordre andre mennesker, der er blevet mobbet, til ikke at lade dem det gå på, siger drengen.

Hen mod slutningen rammer ordene alligevel drengen, men budskabet står tilbage og rammer lige ind hos de amnge tusinde, der har set og delt filmen. Se den nedenfor. 

Mobningen begyndte blandt andet, da faderens dreng lagde denne video op af sønnen, der var i bad og dansede samtidig.

Nu siger faderen, at han tøvede, da Logan selv insisterede på at lade sig filme igen, men siger også;

- Jeg håber en dag, at jeg bliver lige så modig, som Logan er det.  
 

Dagens Gossip