12-årig pige har en myretue i ørerne: Hun får fjernet 10 kæmpemyrer om dagen

Vi har set videoer med folk, der har en natsværmer, edderkop eller andet småkryb i øret, som familie og venner hjælper med at fjerne, men denne nye YouTube-video fra Indien overgår vist sine konkurrenter.

Videoen viser en 12-årig pige, der bogdtaveligt talt har en myretue i ørerne. Shreya Darji fra Deesa i det vestlige Indien oplevede pludselig ubehag og irritation i sit øre i august, og siden da har læger fjernet ca. 1000 kæmpemyrer fra hendes ører.

Læs ogsåMand klagede over smerter og kløen i øret: Synet, der mødte lægen, var grotesk

Hver dag finder omkring 10 myrer vej ud af hendes ører, nogle gange får de en hjælpende hånd af lægerne. Udover myrerne bider pigen, har hun ikke nævneværdige smerter eller gener.

- Vi kan ikke finde nogen abnormiteter i hendes ører, og der er ingen skader på hendes trommehinde, siger den indiske læge, Jawahar Talsania, der tilser Shreya, som lever under normale forhold.

Læs ogsåEn kvinde hørte kradselyde i sit øre: Lægen så, det var en edderkop - men det er ikke det klammeste ved historien

De indiske læger har aldrig set noget lignende og er meget forbavsede over den uheldige piges situation.

Eftersom der bliver ved med at være myrer tilbage, formoder lægerne, at de ihærdige slynger formerer sig. Lægerne har ikke haft succes med at slå myrerne ihjel eller på anden vis fjerne dem fuldstændigt. 

Dagens Gossip