12-årig pige slået ned og frarøvet computer

Det skete ifølge Århus Stiftstidende i Aarhus-forstaden Brabrand. Pigen kom gående på en sti gennem en tunnel, der fører under Jernaldervej, da de to unge mænd kom kørende bagfra på en knallert.

Ifølge politikommissær Mogens Brøndum ved Østjyllands Politi standsede de to unge mænd op ved pigen og begyndte at stille hende forskellige spørgsmål.

»De spørger hende om flere forskellige adresser, og pigen svarer. Pludselig slår den ene af mændene hende med knytnæve i ansigtet ved det ene øje,« forklarer Mogens Brøndum til stiften.dk.

Overfaldsmanden snuppede herefter pigens computertaske med en bærbar computer og en fysikbog.

Derefter stak de to unge mænd af på knallerten i retning mod Skjoldhøj Kirke.

Den ene gerningsmand beskrives som mand, ikke etnisk dansker af udseende, 15-16 år, 175 cm., almindelig af kropsbygning, brun hudfarve. Han havde skægstubbe, gullige tænder og talte dansk med accent. Han var iført sort regnjakke med hætte og blå hængerøvsbukser.

Den anden gerningsmand beskrives som mand, ikke etnisk dansker af udseende, 15-17 år, 175 cm. Kraftig af kropsbygning og brun hudfarve. Han talte dansk og havde et »aflangt ansigt«. Han var iført sort regnjakke med hætte og blå hængerøvsbukser.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip