12-årige Laura blev grædende udvist fra bus, selvom hun havde billet

Tirsdag lancerede Midttrafik en ny app, som skal gøre det muligt at købe billetter og klippekort digitalt.

Det havde Clement Grønver og hans 12-årige fatter Laura benyttet sig af.

Men da Laura skulle med bussen, kendte chaufføren ikke til appen, og hun blev bedt om enten at købe en fysisk billet eller stige af.

Læs også: Stangstiv mand slog ud efter buschauffør - det kom han hurtigt til at fortryde

Laura skulle ellers have været med bus 100 fra Løgten mod Aarhus, men i stedet kunne hun ringe grædende til sin far og fortælle, at hun var blevet efterladt ved stoppestedet.

Hendes far gav dog ikke så let op.

- Vi gik sammen ned til den næste bus, hvor Laura igen viste klippekortet på mobilen. Heller ikke denne chauffør anede noget om ordningen, og så tog jeg ham med udenfor for at vise ham den store reklame, der stod på siden af bussen, fortæller  Clement Grønver til TV2 Østjylland.

Midttrafik undskylder
Med faderens ihærdige indsats lykkedes det at få datteren med ombord på den anden bus.

Midttrafiks vicedirektør Mette Julbo siger, at de beklager meget, det der er sket.

De mener, at det er ved Arrivas chauffører, at det er gået galt, men at man fra Midttrafiks side har været opmærksomme på at sende oplysninger om den nye app til alle chauffører.

Læs også: Buschauffør ser halvnøgen kvinde sidde ved busstoppestedet - da han trækker ind til siden, går den grusomme sandhed op for ham

På Facebook er der en, som skriver, han er chauffør hos Midttrafik, og at man i det hele taget aldrig må efterlade et barn under 15 år ved et busstoppested.

Det er imod Midttrafiks regler, skriver han.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip