12-årige Lucas indlagt med kræft: Midt i det hele tager hans liv den mest rørende drejning

Da Lucas Lowe blev indlagt på et hospital i staten Buffalo i USA, vidste både Lucas og hans familie, at det ville blive et indlæggelsesforløb, som ville ændre Lucas' liv

Den 12-årige dreng var nemlig blevet indlagt på hospitalets børnekræftafdeling med leukæmi, og ganske rigtigt – den svære indlæggelse ændrede Lucas' liv drastisk, men ikke på den måde, som de fleste havde forventet. Det skriver Little Things.

For på børnekræftafdelingen mødte Lucas pigen Stella. Ligeledes en 12-årige patient der ligesom Lucas led af leukæmi, og de de to knyttede hurtigt et meget tæt bånd.

Begge børn kom i behandling på samme tid, og begge fik de et tilbagefald og måtte undergå knoglemarvstransplantationer. Den hårde tid rystede dog de to børn sammen og gav dem begge en bedste ven og en fortrolig midt i et liv med sygdom og død.

Men langsomt blev Lucas' og Stellas forhold til mere end bare et venskab. De to børn blev nemlig forelskede, og selvom nogen måske vil mene, at 12 år er lige lovlig ungt, så kan der ikke være tvivl om deres affektion, når de snakker om hinanden.

- Hun havde været forelsket  mig i noget tid, og jeg havde været forelsket i hende, så nu er vi kærester, forklarer Lucas til WGRZ, mens Stella fortæller om deres forhold.

- Han bekymrer sig om, hvordan jeg har det, ligesom jeg bekymrer mig om ham, siger Stella.

De to børn har sammen undergået mere smerte og flere bekymringer end de fleste vokse, men de har gjort det sammen, og af samme grund har de holdt modet oppe hos hinanden.

- De har været det her sødeste lille par. Det er meget sjældent, at børn i deres alder har denne medfølelse for hinanden, siger Stellas mor, Jennifer, der bliver bakket op Lucas' mor.

- Kræft lærer én, at du på ingen måde kender i morgen, fastslår Lucas'mor, Maureen.

I videoen herunder kan du se og høre om den søde fortælling.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip