12 grunde til at pædagoger er de perfekte partnere

Det er ikke svært at finde grunde til, hvorfor det måske er en god idé at bejle til en pædagog. Vi har skåret ned til nogle af de vigtigste:

1. Et meget omsorgsfuldt folkefærd.
Man vælger ikke dette erhverv, hvis ikke man har lyst til at tage sig af nogen.

2. Organisatorisk talent.
Alle mødre i det ganske land vil sikkert være enige i, at nogen, der kan få 20 tumlinge i flyverdragter ud af døren i samlet flok uden beroligende medicin, må have bedre lederevner end en general.

3. De er ikke sarte.
Når man er vant til at tørre snotnæser og bagdele i et væk, så skal der meget til, før man mister appetitten.

4. Kreativiteten er høj.
Når man skal beskæftige små og store med diverse kreative projekter, må man selv mestre en vis opfindsomhed. Så skal du have malet billeder, syet grydelapper eller formet askebægre, så er det en pædagog svaret.

5. Har styr på børn.
Det er ikke alle, som forstår, hvordan børn skal håndteres. Men avler du med en pædagog, så har du en person ved din side, som forstår at tale det mystiske ‘børnesprog’.

Læs også: Så jaloux er du ifølge dit stjernetegn

6. Kan forklare ting, så man forstår det.
Det hedder ikke ‘at være pædagogisk’ af ingen grund. De lærer simpelthen at gøre sig forståelig og tage hensyn til modtagerens forudsætninger.

7. Tænker med hjertet og ikke ‘pengepungen’.
Lad os bare indse det, selvom de har en af de vigtigste funktioner i samfundet, så afspejler deres løn det ikke. Pædagoger er  dog ikke typerne, som går efter pengene. De ved, hvad der er vigtigt.

8. Elsker rolige aftener.
Meget kan man sige om danske børn, men de fleste er ikke små underkuede væsner. De tør godt råbe højt, og din pædagog-kæreste vil derfor elske en stille stund om aftenen.

9. Kan håndtere krisesituationer.
Når man er vant til, at lille Mads får et nervesammenbrud, fordi han ikke må lege med den røde bil, så kan man også håndtere diverse kriser i hjemmet.

10. Du får en kæreste, som gør en samfundsforskel.
Sørgeligt nok, ser pædagoger nærmest vores små børn, mere end vi selv gør, og de er med til at gøre børnenes hverdag tryg og rar, hvilket er afgørende for deres velbefindende.

11. De er sexede.
Det er sådan set lige meget, om det er en kvinde eller mand, der er nemlig intet mere sexet, end at være god mod børn og være et empatisk menneske.

12. Ved, hvad man bør prioritere i livet.
Her er nogle mennesker, som har valgt at bruge deres dagligdag på at omgåes andre mennesker. De ved, at vi kun har kort tid på denne jord, og den skal bruges på sjov og samvær, ikke foran regneark og computerskærme.

Så leder du efter en kæreste, så find dig en pædagog, og er du så heldig allerede at have en pædagog ved din side, så giv dem et kys og et kram. Der er nemlig ikke noget bedre derude.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip