12 kvaliteter som kendetegner din bedste veninde fra en almindelig veninde

Det er skønt at have masser af gode veninder og venner. De er flinke, sjove og betænksomme mennesker .. Men de kommer aldrig til at nå din allerbedste veninde til sokkerholderne!

Med inspiration fra det amerikanske netmedie Elite Daily kommer her en række sjældne og unikke kvaliteter, som du kun finder hos din bedste veninde. 

1. 'Du ligner en million' og 'de bukser klæder dig godt' er begge komplimenter, der typisk ville ryge ud af munden på en almindelig veninde. 

'Du ligner en hængt kat' og 'din røv ser mærkelig ud i de bukser' er derimod sætninger, du udelukkende vil høre fra din bedste veninde.

2. En almindelige veninde vil invitere dig med til en bekendts fest i weekenden. Sådan er det naturligvis ikke med din bedste veninde – hun vil arrangere festen for dig.

3. Dine venner og bekendte kan du tale med, men du behøver ikke engang tale til din bedste ven, da I forstår hinanden selv med munden lukket. Du taler i telefon og skriver SMS'er med dine almindelige veninder, mens du benytter telepati med din bedste veninde. 

4. 'Han er sød' og 'fin fyr', siger dine veninder om din nye kæreste. Den ærlige mening hører du først fra din bedste veninde, der uden at pakke det ind forklarer, at fyren er en komplet idiot, og du derfor fortjener noget meget bedre.

5. Du er i byen med dine veninder, da I møder en irriternede dyr, der desperat vil i kontakt med dig. Dine venner sende vedkommende sære og sure blikke, mens din bedste veninde bare spiller din kæreste, hvilket straks får den irriterende person til at miste interessen.

6. Venskaber kommer og går - men din bedste veninde vil du have resten af livet. Vedkommende kender alle dine hemmeligheden, så det ville også være en katestrofe, hvis personen bevægede sig væk fra dig og delte disse pinligheder med resten af verden.

Læs også: 17 fantastiske ting ved at have en søster

7.Til din fødselsdag får du af dine almindelige veninder nykøbt tøj, mens din bedste veninde disker op med hendes egen og brugte favorit trøje. Selvfølgelig i en ganske uelegant indpakning – dét betyder jo ikke så meget, vel?

8. Dine almindelige veninder kender de bedste historier fra dit liv, mens din bedste veninde er en del af disse oplevelser.

9. 'Hvorfor græder du?' spørger dine 'almindelige' veninder, mens din bedste veninde allerede er ved at udtænke hævnen over den person, der fik dine tårer til at trille.

10. En regulær veninde er vågen, når du slår øjenene op om morgenen. Din bedste veninde vækker dig ved at kyle en pude i dit sovende ansigt.

11. En veninde bliver sur og tvær over dine fornærmelser, mens din bedste veninde straks svarer igen med et hurtigt comeback, der får jer begge til at flække af grin.

12. En almindelig veninde siger tingene med ord, hvorimod ens bedste veninde kan sige det hele med øjnene. 

Dagens Gossip