12 ting mange mænd hader, når kvinder gør

Uanset hvor højt, en mand måtte elske en kvinde, er der ting, man må stille sig uforstående overfor som mand - eller ting som egentlig bare er temmelig irriterende ved kvinder. 

Selvom nedenstående bestemt ikke er videnskabeligt underbygget, er der måske en ting eller to, nogle af jer kan nikke genkendende til. 

Mænd bryder sig i hvert fald sjældent om, når kvinder:

1) Barberer deres øjenbryn helt af. For så at tegne dem op igen. Vi taler ikke om en yndefuld streg, men den type optegning, der får kvinden til at ligne en konstant overrasket skråstreg vred Barbie-dukke.

2) Snakke alting heeeeelt i bund. For tiende gang. De gennemanalyserer alting og vender og drejer det til dødens ende. Lige når man tror, man er blevet enige om et emne, ændrer hun gerne mening for så at snakke andre synspunkter heeeeelt i bund.

3) Smørrer alt for meget selvbruner eller har stegt lige lovligt længe i et solarium. Vi kan jo godt gætte, at du ikke har været på en halvt år lang badeferie, så det er måske okay at være ligeså vinterbleg som os andre.

4) Ændrer på noget, “der virker fint". Hvorfor skal hylden flyttes igen eller bordet, eller skabet? Og hvorfor skal væggen nu males mildt grå, når den nuværende hvide farve er helt fin? Hvorfor skal der med andre ord ændres indretning/farve/ophæng osv. osv., når det nuværende virker fint nok?

5) Shopper i en uendelighed. Det er da afskrækkende at skulle med på en tur i byen, der kan føles længere end at læse hele Bibel-fortællingen fra Adam og Eva og så til nu. Skal du have bukser? Så køb dog et par bukser. Nu. Lynhurtigt.

Læs også: 5 tegn på, at din mand stadig er vanvittig forelsket i dig

6) Brokker sig. Hvorfor har du ikke tømt opvaskemaskinen? Hvorfor har naboen stadig ikke afleveret den dejskraber (som vi i øvrigt kun bruger en gang om året, og det er til jul) tilbage? Hvorfor hvorfor dit og hvorfor dat. Alle de bekymringer gør alligevel bare, at man zoner helt ud og glemmer at lytte.

7) Stadig står i badet eller foran spejlet, når man har aftalt at gå på et bestemt tidspunkt, og nu med garanti kommer for sent til en aftale.

8) Ikke selv bestiller nok eller lækker nok mad og nu vil “smage” mandens mad eller drikke.

9) Går med for høje sko, for korte nederdele eller andet, når det er isglat, styrtregner eller mega koldt. Man fryser jo helt på dine vegne – og det ser dumt ud at gå i høje hæle, hvis ikke du ikke formår det og i stedet kommer til at ligne en nyfødt spædekalv på glatis.

10) Ikke tror på sig selv. Selvtillid er det mest sexede ved en kvinde, så selv hvis du gør nogle af ovenstående ting, så bærer vi over med det, hvis du har en aura af selvtillid omkring dig.

11) Tager kontrollen med fjernbetjeningen, fordi der er X-factor, tøsefilm, vil se en heeel serie, der virkelig ikke er interessant for noget mandfolk på denne jord. 

12) Har tøj på ;)

Læs også: 6 ting fyre gør, som kvinder hader

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip