13-årig dansk pige fundet dræbt: Sådan kendte de offeret

Skrevet af Kamille Isaksen

9 uger siden

|

12/03/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Ifølge politiet er de sikre på, at der er en relation mellem den dræbte og de anholdte.

Dagens topnyheder

Mandag klokken 22:10 modtog Nordjyllands Politi et alarmopkald, der førte dem til et gruopvækkende fund nær varmeværket på Gravensgade.

Ved ankomsten stødte patruljer og ambulancepersonale på en svært tilskadekommen pige, som desværre blev erklæret død på stedet.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Hvad der næsten er endnu mere skræmmende, er de to mistænkte, som blev anholdt i sagen. Kort efter deres ankomst iværksatte Nordjyllands Politi nemlig straks en massiv efterforskning, som resulterede i, at der øjeblikke senere blev anholdt to mistænkte i sagen. 

Det var en 17-årig ung mand, samt en 13-årig pige som blev anholdt i sagen. 

Fungerende vicepolitiinspektør Mads Hessellund, som leder politiets efterforskning, kan netop meddele, at de er sikre på, at der er en relation mellem den dræbte og de to anholdte:  

”Vi ved at der er en relation mellem den dræbte og de to anholdte, men vi kan på nuværende tidspunkt ikke udtale os om motivet for drabet. Vi kommer til at undersøge sagen til bunds og afdække hele hændelsesforløbet – før, under og efter.”

Ifølge Brønderslevs borgmester Mikael Klitgaard gik den dræbte 13-årige pige og den anholdte begge to på Hjallerup skole. 

- Det er det, jeg har fået oplyst. Vi har sat et kriseberedskab i gang for skolen. Der er en klar manual for, hvad vi gør i en situation som denne her, siger han til Ekstra Bladet

Opdatering

Nordjyllands Politi har netop oplyst i en ny pressemeddelelse, at den anholdte 17-årige har været kærester med den 13-årige pige, blev dræbt mandag aften.

 - De har haft et kæresteforhold, som for kort tid er ophørt, siger efterforskningsleder og vicepolitiinspektør Frank Olsen.