13-årig pige overfaldet ved sporthal

Nytårsdag fik blev en 13-årig pige udsat for en groft og meget ubehageligt overfald ved Ramløse Hallen nær Helsinge i Nordsjælland.

Pigen var på vej hjem fra badmintontræning omkring klokken 22.30 den 1. januar, da en mand greb hende bagfra og holdt hende for munden.

- Han greb fat i hende og forsøgte muligvis at slæbe hende ned til en spejderhytte, men hun fik vristet sig fri og løb hjem. Hun led ingen fysisk overlast, men det var selvfølgelig en meget ubehagelig oplevelse for hende, siger vicepolitiinspektær Henning Svendsen fra Nordsjælland Politi til Ekstra Bladet.

Da pigen ikke var kommet noget fysisk til, tøvede familien i første omgang med at anmelde sagen. Derfor blev politiet først opmærksom på overfaldet, da Ramløse Idrætsforening via sin hjemmeside advarede om episoden.

Overfor Ekstra Bladet understreget politiet dog, at gerningsmanden skal stoppes, inden han eventuelt slår til igen.

Gerningsmanden beskrives som mellem 30 og 40 år. Han var iført en mørk hue trukket ned til øjenbrynene samt en mørk vinterjakke, hvor hætten var trukket op over huen. Han havde en flad næse, skægstubbe og lugtede af røg.

Oplysninger i sagen kan gives til Nordsjællands Politi på telefonnummer 114.

Dagens Gossip