13 dræbt ved massakre i Serbien

Blandt de sårede er gerningsmanden selv, der forsøgte at begå selvmord efter have dræbt sin egen søn og 12 naboer, heriblandt et toårigt barn.

Ifølge avisen Blic er gerningsmanden den 60-årige landsbyboer Ljubisa Bogdanovic. Han indledte sin massakre omkring klokken 5.30, hvor han skød og dræbte sin søn og sårede sin hustru. Derefter gik han fra hus til hus i landsbyen og skød beboerne. 12 personer døde på stedet, mens et af ofrene døde på vej til hospitalet. Endnu en person blev såret under massakren, som gerningsmanden afsluttede ved at skyde sig selv.

Foruden det lille barn har seks kvinder og seks mænd mistet livet, oplyser en talsmand for det serbiske indenrigsministerium til AFP. Ifølge avisen Kurir blev ofrene dræbt, mens de sov.

Det har ikke været muligt at afhøre gerningsmanden, hvis tilstand betegnes som meget alvorlig. Derfor kendes motivet bag massakren heller ikke, men ifølge serbiske medier har Ljubisa Bogdanovic ikke tidligere udvist mistænkelig opførsel eller voldelige tendenser. Det menes dog, at han har været i psykiatrisk behandling.

»Han var en stille mand. Jeg ved ikke, hvad der har ført til denne tragedie,« siger en indbygger fra Velika Ivanca til Blic.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip