13 mennesker meldes nu døde efter eksplosionen i Texas

Ifølge borgmesteren for byen West er der tale om fem brandmænd, fire ambulancefolk og fire civile. Ud over det store antal dræbte, er cirka 200 personer blevet såret under eksplosionen, men begge tal kan stadig vokse, som eftersøgningsarbejdet skrider frem, oplyser myndighederne ifølge ABC News.

60 personer savnes stadig efter eksplosionen. Den var så kraftig, at den kunne registreres på Richterskalaen, da den rystede den lille by og jævnede flere bygninger nær fabrikken med jorden.

Redningspersonalet har undersøgt de jordiske rester af gødningsfabrikken, et nærliggende plejehjem samt et lejlighedskompleks, som blev alvorligt beskadiget. Ifølge borgmester Tommy Musko har ingen af de 144 beboere på plejehjemmet mistet livet.

De personer, som nu er blevet bekræftet døde, er blevet kørt til obduktion på Dallas County Medical Examiner’s Office, hvor de skal identificeres.

Eksplosionen fandt sted kort før klokken 20 onsdag lokal tid og efterfølgende blev et stort antal personer evakueret, ligesom mange blev bragt på hospitalet med brandsår og skader. Et relativt stort og tætbeboet område er i følge myndighederne ødelagt.

»Det rangerer fra smadrede vinduer til total ødelæggelse. Der er hjem, som ikke længere kan betegnes som hjem,« siger William Swanton fra det lokale politi.

Nogle bygninger har fået hele vægge sprængt ind, mens andre huse ikke længere har noget tag.

Efterhånden som oprydnings- og sikringsarbejdet skrider fremad, kan beboerne gradvist flytte hjem, oplyser myndighederne, som endnu ikke ved, hvad der forårsagede eksplosionen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip