13 tegn på at du er for stiv i en bar og bør gå hjem: Nu

Det er weekend, og weekend er de festlige øjeblikkes højsæson. En god middag, et par bajere eller Sommersby og godt selskab, SÅ kører det.

Men husk nu lige at stoppe dig selv, inden du har mere sprit i årene end blod. Årsagen? Du ruinerer dig selv, du kommer til at ligne en slidte-Ditte dagen(e) efter, og det bliver hurtigt mere ærgerligt end ærgerligt at se billederne dagen efter – eller årene efter, hvor du jævnligt bliver mindet om “den der gang, hvor du dansede videre med opkast i håret”.

Vi guider dig ud fra følgende tjekliste, som du alligevel ikke kan læse eller huske, hvis du har fået for meget at drikke i aften. Så stop dig selv inden, eller skriv det ned på din arm, så andre kan læse det højt for dig senere:

Dette er tegnene på, at du er for fuld og bør tage hjem omgående:

1) Du har lige købt en omgang til alle i baren. "Så giver en af jer bare den næste", siger du højt. Havde du været nogenlunde ædru vidste du godt, at det jo er løgn. Det kommer aldrig til at ske, og du har lige brændt 500 kroner af formålsløst - det er tid til at skride, inden du tømmer kontoen helt.

2) Du bestiller peanuts og saltstænger i baren. Seriøst, man skal være virkelig fuld, før man køber saltstænger…

3) Du bliver nødt til at stikke en finger i halsen for at fortsætte aftenen.

Læs også: Glem shots: Sådan laver du Oreos med alkohol

4) Når du synes, karaoke er en god idé - selvom du godt ved, du ikke har en tone i livet. Nej, du ikke maltraktere Sinatras " I did it myyyyy way"

5) Du har først lige opdaget, at din nederdel sidder nede i strømpebukserne bag på. Og det er minimum en time siden, du var på toilettet.

6) Du kan ikke længere huske, hvad den person, du har talt med hele aftenen, hedder.

Læs også: Denne kvinde har sort bælte i at smugle alkohol ind til festivaler

7) Nogen har tegnet en pik på din arm. Måske er det egentlig dig selv.

8) Når 50-årige Børge oppe i baren, som sidder der hele ugen rundt, begynder at se tiltrækkende ud. Eller i hvert fald okay hyggelig og interessant nok til, at man da lige kan tage en snak eller en svingom. (Nej, nej og atter nej, rød alarm og mere nej. Gå nu bare hjem).

9) Du har lyst til at lægge dig til at sove på gulvet, når du er på toilettet.

10) Du starter alle sætninger med: '”Jeg siger nok kun det her, fordi jeg er fuld, men...”

11) Du orker ikke toiletkøen og tisser i pissoiret/på gaden/i dine bukser.

12) Body Tequila virker som en helt vildt god ide. Frisk er man vel - nej. Gå hjem. 

13) Lyset bliver tændt, og alle dørmændene har efterhånden været forbi og råbt "vi lukker". Du danser. Alene. På et oplyst dansegulv. Drop bare morgenværtshuset og tag hjem, ikke?

 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip