13 ting, som alle ligefremme piger kæmper med

At være ligefrem har sine fordele, ifølge Elite Daily. Folk kan regne med dig, og går altid ud fra, at du siger din mening. Du har intet filter, og du siger hvad du har på sinde, og går ud fra, at andre gør det samme.
Men det har også sine ulemper. Du fornærmer nogle gange, og din skarpe tunge skal altid tilpasse sig situationen. Nogle gange synes folk, at du er en total b**ch, selvom du jo bare er ærlig og sød.

Kan du genkende de her 13 situationer, som du har bragt dig selv i?

1. Din ligefremme facon bliver ofte misforstået som nedladenhed.

Hvis nogen gør noget dumt, så siger du det. Med det samme. Ofte så tror folk, at du er en perfid stodder.

2. Du har intet filter.

Dine tanker ryger ud af din mund, i samme øjeblik de opstår. Du er en elefant i en porcelænsforretning i delikate situationer. Du har ingen skam, og er ligeglad. Det er jo for pokker, fordi du er ærlig.

Læs også: 7 ting, alle mødre bør fortælle deres voksne døtre

3. Folk bliver oprigtigt fornærmet af de ting, som du siger.

Du pisser åbenbart hele tiden folk af. De er jo mere følsomme end dig. Men du ændrer dig ikke. Ikke for noget.

4. Du taler altid sandt - også når det gør ondt.

Folk kan ikke altid håndtere sandheden, men du siger den alligevel. Det er jo ikke ærligt at lyve. Hvis veninden spørger, om hun ser godt ud, så siger du sgu, hvad hun ligner.

5. Irriterende mennesker sværmer omkring dig.

Den slags mennesker som tror, at det er for sjov, når du siger, at de er s**de irriterende. De vil hele tiden drikke kaffe og sladre, og du vil bare have, at de skal gå væk. Langt væk.

6. Du er aldrig bange for at sige præcis, hvad du tænker til folk.

Du er ikke bange for at såre andres følelser. Din hjerne arbejder bare ikke på den måde.

7. Din chef skræmmer dig ikke.

De fleste mennesker bliver intimideret af chefen - men ikke dig. Du forstår, at han/hun er din overordnede og bestemmer, men du behandler denne som ligemand. Du gør hvad du får besked på, men du bøjer dig ikke forover. Hvis du mødte hende bossen fra “The Devil Wears Prada”, så havde du bedt hende rende dig der, hvor solen ikke skinner.

8. Dine venner undgår nogle gange at snakke om dengang, hvor de gjorde (et eller andet dumt).

Fordi de ved, at du dømme dem og fortælle, hvor absolut åndssvagt det var. Det hjælper dem ikke, at du altid står ved dine fejl, så de bliver ramt af dit moralske og bundærlige kodeks.

Læs også: Så svarede 22-årige Louisa igen mod sine mobbere

9. Du bliver automatisk lederen i enhver situation.

Hvad enten det er planer med vennerne eller et projekt på jobbet, så har du kasketten på. Folk regner med dig. De har ingen idé om hvad der skal ske, for det regner de med, at du har styr på.

10. Du er ekstremt sarkastisk.

Når man er ligefrem, så følger sarkasme med. Ofte har folk stirret på dig i fortvivlelse, når de ikke ved om du er ærlig eller sarkastisk.

11. “Too much information” kan være et rigtigt problem.

Du er totalt åbent med dit liv, så du har intet problem med at fortælle straight up hvad du lavede med kæresten i weekenden. Om det var “sexy time” eller et skænderi om din ærlighed, er ligegyldigt.

12. Du har nul tålmodighed for dumhed.

Dumme mennesker giver dig lyst til at slå dig selv i øjet. Du har ingen tolerance. Du kan ikke opholde dig omkring dumme mennesker, for så er du nødt til at fortælle dem det. Og det har du ikke tid til.

13. Sidst, men ikke mindst, så frustrerer andre mennesker dig, da de aldrig er nede med det hele, som du er.

De har slet ikke det samme drive. Dine bedste venner har succes. Du er på vej mod toppen, og har ikke tålmodighed til småkravl på din vej.

De kan så meget fise af.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip