136 kg tung løber finder inspirerende brev fra fremmed på sin morgenrute

Jonathan Bellshaw på 32 år er en stor mand. Oprindeligt vejede ham over 181 kg, men besluttede sig efter en sundhedsmæssig alarmklokke at smide nogle kg.

Han har tabt sig næsten 60 kg.

I torsdags fik han sig en overraskelse fra en uventet kant. Det skriver Daily Mail.

På sin morgenrute fandt han et brev fra en fremmed.

- Til fyren med “Run for Blood Cancer”-T-shirten. Hver morgen kører jeg forbi dig og dine søde små hunde klokken 6.15 på min vej til arbejde, og jeg vil bare gerne have, at du ved, at du er for sej, stod der på sedlen.

Afsenderen tilføjede, at hun havde fået nyt job og derfor ikke længere ville se ham om morgenen. Men hun ville gerne opmuntre ham til at blive ved med at løbe og tilføjede, at han så godt ud.

- Jeg græd, da jeg åbnede brevet, fordi det virkelig er en sød ting at gøre, siger Jonathan Bellshaw.

Han besluttede sig for at forsøge at opspore afsenderen og lagde brevet på Facebook. Et par timer senere fandt han hende, da 1500 mennesker havde delt brevet.

- Da jeg kontaktede hende, sagde hun, at hun prøvede at tabe sig efter en graviditet. Hendes besked gav mig virkelig blod på tanden, siger den 32-årige.

Læs også: De mødtes tilfældigt på en restaurant - nu er deres historie delt 250.000 gange på tre dage

Jonathan Bellshaw, der arbejder som udsmider, har altid været en stor fyr. Faderen til to har kæmpet med trangen til snacks om aftenen helt siden, han studerede ved Staffordshire University i Storbritannien.

Han begyndte at løbe i september og har tabt sig yderligere.

I marts deltog han i et velgørenhedsløb, efter en kollega mistede sit seksårige barn til kræft. Det er derfor, han løber i en T-shirt, hvor der står “Run for Blood Cancer” (Løb for blodkræft, red.) på.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip