14-årig pige blev solgt som sexslave efter ferie i Grækenland

En nu 25-årig kvinde fra Storbritannien afslører i en ny bog, hvordan hun endte som sexslave i Grækenland i en alder af blot 14 år.

Megan Stephens var ifølge eget udsagn på ferie i Grækenland med sin mor. Her forelskede hun sig i en mand fra Albanien. Det skulle vise sig at blive skæbnesvangert, rapporterer Daily Mail

Hendes mor var ikke specielt tryg ved den 22-årige albanske mand ved navn Jak. Hun tillod alligevel datteren at tilbringe tid sammen med ham.

Da de skulle til at hjem, overtalte den 14-årige pige sin mor til at forlænge opholdet. Jak fortalte Megan Stephens, at han elskede hende. Noget hun i bakspejlet kan se, at hun havde manglet, efter forældrene var blevet skilt, da hun var blot fire år gammel. Begge forældre kæmpede med alkoholproblemer, men moderen klarede alligevel forældreopgaven, mener Megan Stephens.

Hendes nyfundne kærlighed tog hende med til en lejlighed i Athen. Her overtalte han hende angiveligt til at få et job på en stripklub. Forklaringen lød, at hans mor havde kræft, og at han ikke havde råd til behandlingen. Derfor skulle Megan Stephens arbejde, så han kunne redde sin mor.

Da Megan Stephens mor endelig tog hjem, havde datteren overtalt hende til at måtte blive sammen med Jak. To uger senere tog han hende med på en burgerbar og introducerede hende for en mand, som var “hendes nye chef”.

Jak fik en del kontanter af manden.

Læs også: 7 måder at spotte om en person er offer for menneskesmugling

Først senere gik det op for den 14-årige pige, at hun faktisk blev solgt lige der på burgerbaren. Hun blev derefter taget med til en kontorbygning. Her dyrkede hun sex med en advokat.

- Jeg var så bange og overbevist om, at han ville myrde mig, at jeg bare stod der og klynkede som et lille underkuet dyr, husker hun.

Bagefter smed han en 50-euroseddel efter hende. Hun troede, at hendes nye kæreste Jak ville være chokeret over, hvad der var sket. Det var han dog ikke.

Han beroligede hende med, at de snart ville have råd til at lave en familie og købe hus og bil.

- Pludselig forstod jeg det, og al den luft, der skulle være i mine lunger, føltes som om de havde forvandlet sig til en solid klump i halsen, så jeg kunne ikke trække vejret, siger Megan Stephens.

Hun græd helt ustyrligt og tiggede og bad om at tale med sin mor, men det ville Jak ikke lade hende gøre. Han gav hende tæsk.

Derfra var det slut med de kærlige bemærkninger. Han kritiserede alt, hun gjorde, og pigen levede ifølge eget udsagn i konstant frygt. Han tvang hende til at begynde at arbejde som eskortpige.

Kort efter opdagede hun, at hun var gravid. Det fik angiveligt Jak til at sparke hende i maven, så hun fik en spontan abort.

Jak tog hjem til Albanien et halvt år senere. Han efterlod Megan Stephens hos en anden albansk mand ved navn Elek, som tvang hende til at arbejde på et bordel. Hver dag havde hun mere end 50 kunder.

Ved en enkelt lejlighed havde hun angiveligt sex med 110 mænd på 22 timers vagt på bordellet. Hun blev alvorligt syg. Bordelejeren lukkede bordellet tidligt den dag, da han så, hvor skidt hun havde det.

- Jeg tænkte, at det var venligt af ham, hvilket viser, hvor forvrænget min forståelse af normalitet var blevet, siger Megan Stephens.

Hun var fanget i miljøet i seks år i alt. Det var først, da hun som 20-årig forsøgte at begå selvmord, men ikke lykkedes med det, at hun formåede at slippe væk.

Læs også: Bande af menneskesmuglere ville sælge 12-årig drengs organer på det sorte marked

Hun kom hjem til Storbritannien blev indlagt på hospitalet og genforenet med sin mor. Selvom hun ikke bebrejder moren for, hvad der skete, har de ikke længere kontakt.

- For at være ærlig ser jeg ikke rigtig min mor. Vi taler sammen i ny og næ, men vi er ikke tætte. Det er lidt armslængdeprincippet. Jeg har ikke meget at gøre med hende, siger hun, der i dag er 25 år gammel.

Hun bor nu sammen med sin kæreste og venter barn til marts. Hun har fortalt sin historie til en forfatter.

Det er der nu kommet boget “Bought & Sold” (Købt & Solgt) ud af.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip