For 15 år siden kastede hun sig ud foran en bil for at redde sine bøn: Sådan har hun det i dag

På en ferie med sin familie i bjergene i Colorado skete det utænkelige for Joy Veron.

Hendes tre børn var løbet i forvejen og hoppede ind i familiens bil.

Pludselig røg bilen i frigear og begyndte at rulle lige mod en dyb klippeafgrund. Det skriver Huffington Post

Joy Veron skreg ved synet af sine tre børn, der sad inde i bilen. Instinktivt løb hun hen mod bilen og kastede sin krop mod den for at standse den.

Læs også: Robert Downey Jr. giver 7-årig mekanisk arm

- Jeg husker, at jeg blev trukket ind under bilen, og at jeg tænkte, at jeg ikke klarede det tids nok, og at jeg var ved at blive kørt over. At jeg snart ville høre et brag, siger hun.

Det lykkedes hendes krop at sænke bilens hastighed, og hendes far fik trukket håndbremsen lige på et hængende hår. Børnene var i sikkerhed, men Joy Veron var slemt kvæstet og blev lam.

Hun fik at vide, at hun aldrig skulle regne med at komme til at gå igen. Hun kom til Portugal, hvor hun fik en stamcelletransplantation og gennemgik en operation. Hun begyndte at føle en lille smule mere i benene. Det var dog ikke nok.

- Det var svært at acceptere. Jeg husker, at jeg lå i min seng en dag og var deprimeret og hørte mine børn lege udenfor. Jeg husker, at jeg tænkte ‘Det er mit valg. Jeg kan ligge her og være deprimeret og gå glip af en masse ting i livet. Eller jeg kunne gå igen. Dog ikke i den fysiske forstand, men gå i livet, siger Joy Veron.

Læs også: De skal hente deres baby på hospitalet, men synet, der møder dem, efterlader dem i gråd

Hun fortalte første gang sin historie til talkshowværten Oprah Winfrey i 2004. Nu har de to mødtes igen. Se det interview nedenfor.

Dagens Gossip