15-årig døde alligevel ikke af overdosis

En 48-årig mand er nu blevet sigtet i en tragisk sag, hvor en blot 15-årig pige torsdag blev fundet død i hans hjem i Flemløse på Fyn.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

I første omgang troede politiet, at den 15-årige var død af en overdosis amfetamin. Men nu viser obduktionen af pigen, at hun i virkeligheden døde af kulilteforgiftning, fordi manden havde opsat en benzindreven generator i sin ejendom, der var uden elektricitet.

Pigen havde den seneste tid opholdt sig på en institution i Sydøstjylland, men havde forladt den. Efter et tip fandt politiet hende død i mandens hus.

Da betjente fik adgang til huset, var også en 14-årig pige og den sigtede selv i ejendommen. De var begge bevidstløse - formentlig som følge af kulilteforgiftning - og blev efterfølgende indlagt på Odense Universitetshospital.

Manden er sigtet for at have overdraget amfetamin til de to piger, ligesom der er fundet amfetamin i så betydelig en mængde, at han bliver stillet for en dommer tirsdag morgen.

Den tragiske sag tog i øvrigt en voldsom drejning natten til lørdag, da mandens hus af endnu ukendte årsager brød i brand. Ifølge politiet var branden sandsynligvis påsat:

- Vi arbejder ud fra en teori om, at branden er påsat, fordi der er anlagt et bål med noget gammelt brænde og et bildæk, sagde vagtchef Jesper Fält ved Fyns Politi til Ritzau lørdag.

Politiet har fortsat ikke anholdt nogen for brandstiftelsen, men advarer mod selvtægt.

- Vi kan se på sociale medier, at der er en lynchstemning af en slags, og det holder vi lidt øje med, men vi har ikke umiddelbart nogle gerningsmænd i sigte, fortalte vagtchefen.

Det er den 48-årige, som vreden på de sociale medier er rettet imod.

/ritzau/

Dagens Gossip