15-årig fængslet for hjemmerøveri

Skrevet af admin

19/03/2013
En 15-årig dreng er tirsdag efter et grundlovsforhør ved retten i Odense varetægtsfængslet i fire uger for røveri mod en mand og for vidnetrusler.- Han er sigtet for vidnetrusler, der bestod af slag i ansigtet, spark på kroppen, verbale trusler og trusler med kniv, fortæller senioranklager Karin Ehlers.Overfaldet fandt sted i offerets hjem i Assens. Under overfaldet blev der 'taget noget fra offeret', og det betegnes derfor som et hjemmerøveri, hvor den kun 15-årige dreng truede offeret med en kniv.Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen, da en endnu uidentificeret medgerningsmand stadig er på fri fod, oplyser Karin Ehlers.På grund af sin alder vil den 15-årige være anbragt på en lukket ungdomsinstitution under varetægtsfængslingen.

Dagens topnyheder

En 15-årig dreng er tirsdag efter et grundlovsforhør ved retten i Odense varetægtsfængslet i fire uger for røveri mod en mand og for vidnetrusler.

- Han er sigtet for vidnetrusler, der bestod af slag i ansigtet, spark på kroppen, verbale trusler og trusler med kniv, fortæller senioranklager Karin Ehlers.

Overfaldet fandt sted i offerets hjem i Assens. Under overfaldet blev der 'taget noget fra offeret', og det betegnes derfor som et hjemmerøveri, hvor den kun 15-årige dreng truede offeret med en kniv.

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen, da en endnu uidentificeret medgerningsmand stadig er på fri fod, oplyser Karin Ehlers.

På grund af sin alder vil den 15-årige være anbragt på en lukket ungdomsinstitution under varetægtsfængslingen.